Vælg en side

B.93 Fodbold søger Administrationschef.

Vi har travlt i Fodboldafdelingen, og vores cirka 1800 medlemmer og øvrige ansatte har brug for en dygtig leder, som kan organisere og planlægge vores mange aktiviteter.

I en nyoprettet fuldtidsstilling søger vi en naturlig leder, som elsker at have travlt, er organiseret og har stærke kommunikationsevner på skrift og tale.

Det vil være en stor fordel hvis du har erfaring fra en anden fodboldklub, og har arbejdet bl.a. med DBU’s Kluboffice og Kampklar.

I øvrigt skal du være komfortabel med at digitalisere de mange opgaver, og have god brugerforståelse med eks. Excel og andre standard software, herunder Sharepoint.

Du vil have en bred vifte af kontaktflader, og vil være et naturligt bindeled, lige fra klubbens øvrige medarbejdere, medlemmer og forældre, DBU og andre klubber.

Primære arbejdsopgaver inkluderer indmelding af nye medlemmer, tilmeldelse af vores ca. 85 hold samt booking af baner og omklædningsrum, og du skal være med til at sikre at Fodboldafdelingen overholder deres budgetter. Du vil også få mulighed for at komme lidt på banerne, især i forbindelse med afholdelse af vores forskellige camps og stævner.

Med udgangspunkt i B.93’s værdier – Enkelthed, Udfordrende Indsats og Kærlighed – skal du have lyst til at samarbejde, lære og dele egen viden og samtidig være en grundig og problemløsende person.

Ansøgningsfrist

Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt og vil afholde samtaler løbende. Ansøgningsfristen er 23. juli 2023.

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om jobbet, kan du ringe på 26 20 17 93,

Alternativt så send en kort ansøgning og dit CV til Klubchef Pernille Marcussen på pam@b93.dk.

Klubchef
Pernille Marcussen
pam@b93.dk
Mobil: 26 20 17 93

 

 

 

 

Med venlig hilsen

Pernille
Klubchef