Vælg en side

Fra og med 1. juli 2023 vil B.93 igen betræde grønsværen i spille- og træningstøj fra PUMA. Leveret af Unisport.

B.93 har indgået et historisk samarbejde med PUMA og Unisport, der vil beklæde fodboldklubben, med Sparekassen Danmark på maven, fra Legeuniverset til 1. Kvinde- og 1. Herresenior.

Som tidligere i klubbens historie vil Fodboldafdelingen således igen bære PUMA ved siden af B.93-logoet.

Med den nye aftale vil der være:

  • et unikt B.93 design
  • gode tilbud til klubbens spillere, ansatte og tilhængere
  • hurtig og personlig levering.

Du bestiller det hele via Unisports særlige B.93-afdeling på unisport.dk/B93.

Billeder af B.93’s nye PUMA klubtøj

Her får du en fornemmelse af B.93 x PUMA x Unisport samarbejdet.

Bukserne med nr. 93 et et godt match. Foto: B.93.

 

Trøjen er også stilet bagfra med nummeret og #ByensÆgteHold tryk. Foto: B.93.

 

Tøjet står godt til alle aldre. Foto: B.93.

 

Nærbillede af en blå træningstrøje. Foto: B.93.

 

Den nye B.93 trøje fra PUMA leveret af Unisport fordrer til god boldbehandling. Foto: B.93.

 

Nyt træningstøj til alle aldre. Foto: B.93.

 

Lidt tættere på træningstøjet. Foto: B.93.

 

Holdopstilling i det nye PUMA spilletøj til B.93 med spillere i alle aldre. Foto: B.93.

 

Og holdbillede i blåt. Foto: B.93.

Sådan bestiller du på unisport.dk

Vi har gjort det super simpelt for dig:

  1. Du finder blot det tøj du har brug for på unisport.dk/b93 og vælger den levering, du ønsker
  2. Du kan også vælge at tilføje tryk på tøjet i forbindelse med bestillingen.
  3. Leveringstiden vil normalt være 3-4 dage.

Hvis du får brug for hjælp undervejs, sidder Unisports Kundeservice klar til at hjælpe dig. Se dine muligheder for online og telefonisk hjælp på unisport.dk/faq/.

God fornøjelse med dit nye B.93 fodboldtøj fra PUMA og Unisport.

Fodboldafdelingens formand Flemming Lauenborg udtaler

– Vi er utroligt stolte af vores nye partnerskab med Puma og Unisport.Det viser noget om den medgang og den udvikling B.93 er inde i.

– Vi er desuden glade for, at vi kan tilbyde vores medlemmere et fantastisk produkt og meget fordelagtige priser.

Klar til kamp for B.93. Foto: B.93.

Adm. direktør i B.93 Kontraktfodbold ApS Patrick Hyldgård udtaler

– Vi er utrolig stolte over det nye samarbejde med PUMA og Unisport.

– Det er en historisk aftale for klubben og vi har aldrig været i tvivl om, at her får vi nogle samarbejdspartnere ind, der virkelig gerne vil klubben og bidrage til det næste kapitel.

Tilskuerne på Østerbro Stadion møder et velklædt B.93 mandskab i en særligt designet PUMA-trøje, når sæsonen i NordicBet Ligaen starter lørdag 22. april 2023 hjemme mod AaB. Foto: Christian Midtgaard.

Head of Team Sales Mikkel Joakim Sass fra Unisport udtaler

– Vi har gennem længere tid haft en god dialog med B.93 og vi hos Unisport er stolte og glade for nu at kunne starte et langt partnerskab.

– Sammen med PUMA og B.93 ser vi frem til at udstyre både Elite og Breddefodbolden med de nyeste og bedste produkter. Vi er alle fodboldnørder, og vi deler kærligheden til fodbold, og sammen repræsenterer vi både klubfølelse, kendskab til fans og indsigt i den moderne fodboldverden.

– B.93 er ikke bare en af Københavns, men Danmarks største fodboldklubber med en lang og rig historie, samtidig med en eksplosivt voksende fanbase.

– Vi ser frem til at servicere og interagere med klubbens følgere og sammen med B.93 få fodbolddrømme til at gå i opfyldelse i flere sæsoner fremover.

Klar til træning. Foto: B.93.

Strategisk Key Account Manager Jesper Bach fra PUMA udtaler

– Hos PUMA Danmark er vi alle enormt stolte over at indgå denne nye aftale med B.93.

– Vi tror på, at klubbens stolte historie, positionen som en af hovedstadens største klubber samt sunde kerneværdier, er et perfekt match med PUMA og giver det bedste udgangspunkt for et godt fremtidigt samarbejde.

– PUMA oplever i disse år et meget stærkt momentum i Danmark, Norden og på verdensplan, og vi glæder os meget til at tage del i dagligdagen hos B.93.

– Vi vil sammen med Unisport se frem til at præsentere vores nyeste innovationer på både klubtøj og støvler, til alle de gode medlemmer af B.93.

 

Private Banking Direktør i Sparekassen Danmark Jens Als Fussing udtaler

– I Sparekassen Danmark ser vi frem til at samarbejdet og til at se store som små i samme trøjer fremover og alle med Sparekassen Danmark på maven.

Du kan læse meget mere om Sparekassen Danmark på spard.dk.

Om PUMA

Since PUMA‘s founding days, we’ve collaborated with the world’s most iconic players and teams, cementing our place in the history of the game. Together, we strive to inspire and innovate, achieving new levels by understanding their needs and prepare them for a groundbreaking performance..

Om Unisport

Unisport har siden 1995 serviceret fodboldspillere og fans med de bedste fodboldprodukter og kyndig vejledning, og er i dag en global medieplatform for fodboldrelateret indhold med over 8 millioner følgere på sociale medier.

Du kan læse meget mere om Unisport på unisport.dk.

Fra venstre ses adm. direktør i B.93 Kontrakt Fodbold ApS Patrick Hyldgård, Kasper Hougaard Andersen fra PUMA og Unisports Mikkel Joakim Sass. Foto: B.93.

Om Boldklubben af 1893

B.93 blev stiftet som en cricketklub den 19. maj 1893. I 1896 kom fodbold på programmet. Klubben indførte tennis i 1901. Fodbold og cricket blev udført på Fælleden.

B.93 var uafbrudt i landets bedste fodboldrække fra 1896 til 1954, da klubben rykkede ned i 2. division efter at have spillet uafgjort mod Køge, der blev Danmarksmestre.

Den sidste store triumf for B.93 var, da klubben vandt pokalfinalen i 1982 og gik til anden runde i Europa Cup’en for pokalvindere. Sidst klubben spillede i Superligaen var i sæsonen 1998/99. Og nu senest med oprykningen til NordicBet Ligaen efter 18 års fravær.

Her på Svanemølleanlægget vil vi fra sommeren 2023 og frem kunne se frem til masser af fodboldhold klædt i B.93 tøjet fra PUMA med Unisport som leverandør. Foto: Theis Elkjær.

Ny spilletrøje på vej for 1. Kvindesenior og 1. Herresenior

Om kort tid vil vi præsentere en særlig version af PUMA spilletrøjen til 1. Kvindesenior, der spiller i 1. division og 1. Herresenior, der er rykket op i NordicBet Ligaen.

Glæd jer!

Venlig hilsen
Fodboldbestyrelsen og bestyrelsen i B.93 Kontrakt Fodbold ApS

Nærbillede af den nye hvide hjemmebane spilletrøje. Foto: B.93.

Topfoto og supplerende fotos af de nye B.93 dragter og træningstøj: B.93. Supplererende foto af jublende fans på Østerbro Stadion: Christian Midtgaard. Supplerende foto af Svanemølleanlægget taget med drone fra luften: Theis Elkjær. Supplerende foto med Patrick Hyldgård fra B.93, PUMA’s Kasper Hougaard Andersen og Mikkel Joakim Sass fra Unisport: B.93.