;
Vælg en side

HOFOR er i gang med at planlægge gravearbejde ved cykelstien og i skrænten langs B93 fodboldbaner. Læs mere om arbejdet på Østerbroliv.

Herunder fortæller ligeledes projektlederen om restriktionerne for banerne og vores medlemmer:

Eric Hass Hansen, Projektleder HOFOR

– Vi planlægger at arbejdet vil foregå i perioden start april til ultimo november 2021.

– I denne periode vil cykelstien være spæret, men der vil fortsat være mulighed for at få adgang til jeres fodboldbaner.

– I kan på nedenstående billede se hvor vi planlægger at spærrer cykelstien af. De røde streger på cykelstien markere afspærringerne.

– Imedens gravearbejdet står på, vil vores folk være iført værnemidler, for at beskytte sig i mod den meget forurenede jord når de skal håndtere jorden. Da forureningen er bundet til jorden, så skal i ikke tage særlige hensyn til jeres selv når der spilles fodboldkampe, eller når der trænes på anlægget.

– Af hensyn til jeres sikkerhed, så skal jeg samtidig bede jer om at informere brugerne af banerne om IKKE at hente de bolde der måtte ryge over hegnet i den periode hvor vores arbejde pågår.Der vil være tung trafik på stien, så for at undgå uheld vil jeg sørge for at vildfarende bolde bliver samlet sammen, og leveret tilbage til en kasse ved klubhuset hver dag. Kassen vil være monteret med kodelås, som i kan udlevere til dem i synes har behov for dette.

– Skulle i have nogen spørgsmål til vores projekt, så er i velkommen til at kontakte mig.

Med venlig hilsen

Eric Hass Hansen
Projektleder
Anlæg
Projekt – Byggeledelse