Vælg en side

Jeg følte mig velkommen i familien.

 

Mø var tre måneder i praktik hos os. Vi stillede ham tre hurtige og direkte spørgsmål om hans tid i B.93.

Hvorfor valgte du B.93 til din praktikperiode?
Jeg har altid været meget interesseret i fodbold. Det er min passion og jeg har altid drømt om at arbejde med fodbold i min fremtidige professionelle karriere. Jeg har altid godt haft kendskab til B.93, men vidste ikke helt hvad man skulle forvente af en 2.divisions klub. Min første indskydelse da jeg skulle sende ansøgninger til mit praktikforløb, var at vælge en fodboldklub med en størrelse, hvor jeg selv kunne få ansvar og plads til at gøre det jeg gør bedst. Hvilket helt klart ligger i blandt mine økonomiske og matematiske kompetencer. Her tilbød B.93 sig, som en oplagt mulighed..

Levede det op til dine forventninger?
Det synes jeg helt klart. Jeg har igennem min 3 måneders praktikperiode i klubben, fået lov til at arbejde med mange forskellige grene af Sportsmanagement. Herved blandt andet det administrative, det økonomiske og det kommercielle. Jeg har været meget taknemmelig for det ansvar og den tillid klubben har givet mig, med henhold til de arbejdsopgaver jeg er blevet tildelt. Jeg synes helt klart at jeg kan tage mange gode erhvervsmæssige erfaringer med videre i min karriere. Det har været virkelig fedt at se den professionelle del af fodboldverdenen inde fra.

Hvordan er B.93 og medarbejderne?
Det har virkelig været en fornøjelse at møde så mange passionerede mennesker. Man kan virkelig mærke at deres hjerter både brænder for klubben, men også for sporten. At være en del af B.93, giver en følelse af at være en del af en stor familie. Alle medarbejderne tog fantastisk godt imod mig, og jeg kunne mærke at jeg var meget velkommen i denne ”familie”. Det har også været fedt, at så mange gode mennesker i klubben, har ville hjælpe mig med arbejdsopgaver og samtidig sætte tid af til at lærer fra sig. Som sagt er der bare mange virkelig dygtige og passionerede medarbejdere. Jeg kan helt klart anbefale både praktik og frivilligt arbejde hos B.93. Det er super læring og det er noget specielt at være en del af en klub som B.93. De kan virkelig noget specielt, slutter Niklas.

Vi siger tak for Niklas fine indsat, og ønsker ham god vind fremadrettet.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.