Vælg en side

B.93 har i mandags skrevet en 3-årig kontrakt med den kun 15-årige talent Ruben Minerba, som for nylig er blevet rykket op i U17-divisionstruppen.

 

Den nyhed kommer samtidig med B.93 igen i år har fået en imponerende placering på licensklubbernes rangering. Hvor B.93 er gået en halv stjerne frem – fra 2 til 2 1/2 stjerne. Dette flotte faktum vender vi tilbage til, men først fokus på Ruben.

Vi fik fat i Ungdomsudviklingstræner Ala Mohammed og U15 træner Christian Piltoft, der har arbejdet med talentet de seneste par år, for at få et par udtalelser om Ruben.

Ala Mohammed

– Ruben er en fin teknisk spiller med en god pasningsfod. Han kan spille både centralt i forsvaret og defensiv midtbane. Han er rolig på bolden og formår at udvise ro omkring sig og sine holdkammerater, hvorfor man altid kan spille ham uanset presset omkring ham.

– Potentialet som den unge mand besidder er spændende. Han kommer fra et vanvittigt stærkt 2005 kuld, med utrolige mange spændende spillere, dog har vi i tidens løb måtte afgive tre spillere i årgangen til FCN. Vi er derfor rigtig glade for at han har valgt at blive hos os og fortsætte sin udvikling som vi ser frem til i de kommende år.

Christian Piltoft

– Ruben har altid været en spiller som løfter kulturen på og udenfor banen. Udover sin stærke karakter, er han en spiller som udviser en unik kølighed på bolden og har evnerne til at tiltrække og glide af på en enhver modstander.

Bonusinfo

Topfoto er fra foto-session med Bajeur. Ruben ses øverst til venstre.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto: Rasmus Weng Karlsen.