Vælg en side

Hovedbestyrelsen udskyder generalforsamlingen.

 

Kære B.93’ere

På grund af de restriktioner, som regeringen har indført under coronakrisen, er det ikke muligt for os at afholde klubbens generalforsamling inden udgangen af april, som vi ellers plejer at gøre, og som vi normalt skal i henhold til vedtægterne. Der er tale om en force majeure-situation, hvor vi er nødt til at fravige vedtægterne.

Hovedbestyrelsen håber at kunne afholde generalforsamlingen i begyndelsen af juni.

Mens I og vi venter, kan vi da godt oplyse, at 2019 gik fornuftigt for den gamle klub. Der var styr på økonomien, og regnskabet ser pænt ud. Der blev arbejdet godt både på det sportslige og administrative område, og vi arbejder med flere gode og perspektivrige planer om klubbens og anlæggets udvikling. Herunder håber vi jo at kunne udvide hallen inden for de kommende år, ligesom fodboldanlægget skal gøres færdigt efter opførelsen af skøjtehallen, som efter planen skal stå færdig i foråret 2021.

Coronakrisen har stillet os alle i en helt uvirkelig og frustrerende situation, hvor aktiviteten er droslet helt ned. Det kan jo også få nogle økonomiske konsekvenser, som vi ikke har fuldt overblik over i dag, men som vi regner med at kunne vurdere bedre, når vi når frem til generalforsamlingen.

Vi håber på medlemmernes opbakning. Så skal vi nok klare det. Og så håber vi, at vi i løbet af maj kan få åbnet for de sportslige aktiviteter igen. Det er vi mange, der længes efter, og nogle, der trænger til.

Venlig hilsen

Hans Drachmann
Formand
dra@b93.dk

 

 

 

 

Foto: B.93 arkiv