Vælg en side

Stort tillykke til Christoffer Andersen.

 

I kender ham fra B.93 restaurant, hvor han serverer med et smil og en altid høflig attitude, som det selvfølgelig bør være.
Torsdags var Chris (som i visse kredse kaldes “Lakrids” ) oppe til sin afsluttende kokke-eksamen, hvor han bestod med to flotte 12-taller og en suveræn sølvmedalje.

Christoffer Andersen (født 27. november 1995) spillede oprindeligt fodbold i B.93, og kom derfra i erhvervspraktik under Giacomo og Anettes beskyttende vinger. Har I mødt ham i B.93 restaurationen, er det svært at tro I ikke har sympati for Chris – som er vellidt i alle kredse.

Webredaktionen bad om en udtalelse fra Giacomo omkring Chris

Giacomo Musumeci

– Han startede som opvasker for ni år siden. Han tog tre år i gymnasiet, mens han fortsat arbejdede hos os, nu også i køkken og bar. Efter gymnasiet gik han i kokkelære herinde, og endte op med meget flot præstation til eksamen.

– Chris er en dygtig og velopdragen ung mand som altid har passet sit job og behandlet sin kollegaer og gæster på en yderst behagelig måde. Han har aldrig haft en sygedag i de ni år han har været ansat.

Privat bor Chris på Østerbro.

– Han er desværre Manchester United- fan men det er også det eneste dårlige jeg kan sige om ham. (Der går vilde rygter om Giacomo er Juventus-fan, webred.).

– Han er ud af en søskende flok på fire, alle fra Østerbro. Chris er meget vellidt person med hjertet på rette sted, slutter en tydelig glad og stolt Giacomo.

 

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Giacomo Musumeci.