Vælg en side

Klaus har været webmaster for B.93 i 20 år.

Til klubbens årlige generalforsamling fik Klaus B. Johansen 25-års nål, men det man skulle have lagt mærke til var da, den meget veloplagte formand Hans Drachmann, nævnte at Klaus havde været webmaster i 20 år for klubben.

Klaus’ flittighed er en helt enestående bedrift, som ligger på listen over de største præstationer i B.93. Har man arbejdet sammen med Klaus, så ved man at han ALDRIG springer over hvor gærdet er lavest, nærmest tværtimod. Klaus har brugt utallige timer på at gøre tingene så optimale som muligt. Indrømmet at han ind i mellem har drevet visse til vanvid med små detaljer, men dette kun fordi Klaus ville have produktet blev så perfekt som muligt.

Det har han gjort at den ene grund at han elsker B.93.

Derfor denne hyldest til en mand som B.93 har meget at takke for.

Ting du måske ikke vidste om Klaus B. Johansen

… at B.’et står for “Bjørn” (ikke “Bager” som mange tror)
… gift med Tina og far til Liva + en bonus-søn: Marco (læge og ph.D.)
… startede med at  spille fodbold i B.93 da han flyttede til Østerbro  – nærmere bestemt lige over for Sions Kirke på Østerbrogade
… har spillet i Brøndby (han er opvokset i Vallensbæk) og blandt andet også mod vores tidligere spiller og træner Rudi (aka Morten Rutkjær)
… nåede en enkelt DS-kamp i B.93, dette under John Bredal, men spillede flest kampe på 3. senior, senere på 7. senior, som beskedent kaldte sig selv legendeholdet.
… Klaus er født d. 25/5 1974 – og vil have det skal skrives således 25. maj 1974
… er inkarneret Chelsea fan og har været det siden han boede i London som udvekslingsstuderende for over 20 år siden
… er uddannet inden for Kommunikation (cand.comm. fra RUC med Historie som sidefag)
… holder af en god bog, og kan godt lide filmen “JFK” af Oliver Stone, og på seriefronten er “House of Cards” en favorit
… mener at B.93 altid har været uheldige, når de ikke har vundet. Måske derfor han ikke laver referater fra diverse kampe.

På vegne af hele B.93 – tak for en fantastisk indsats Klaus.

Skrevet af Claus Vandborg
Foto fra arkiv