Vælg en side

Mød Amanda Schandel Dahlerup og Andreas Levisen Arildsen.

 

Her er de nyeste medlemmer i vores web-afdeling. Med henholdsvis 22 (Amanda) år og 24 (Andreas) år, hiver de gennemsnitsalderen en del ned.

Vi er overbevist om, at I gerne ville læse om vores to yngste, så vi stillede dem en håndfuld spørgsmål. Her kan I se hvad A & A svarede.

Fortæl om jeres arbejde/uddannelse og lidt om jeres familie. Hvor er I er fra?

Amanda
– Jeg er født og opvokset på Frederiksberg og har udover mine forældre en storesøster, der er syv år ældre end mig.

– Læser til dagligt en bachelor i kommunikation på CBS, som jeg er færdig med til sommer. Derefter er det planen at læse videre på CBS i form af cand.merc.(kom.), der er en kandidat ligeledes i kommunikation.

– Udover studiet bruger jeg tiden på mit arbejde hos F.C. København samt min fritidsinteresse, der er ridning på konkurrenceniveau.

Andreas
– Jeg er fra Nordens Paris, Aalborg hvor jeg er vokset op med min familie bestående af lillesøster, mor og far. Læser til dagligt til markedsføringsøkonom på CPH Business og ønsker at tage en top-up i Sports Management.

Hvordan kom I ind i B.93?

Amanda
– Min far har som yngre været både spiller og ungdomstræner i B.93 og er efter længere tid væk fra klubben kommet tilbage som adm. direktør.

– Så da min far sidste år spurgte om jeg ville hjælpe med kommunikationsindsatsen, kunne jeg jo ikke sige andet end ja.

Andreas
– Med et stort ønske om at øge mit kendskab til sportsverdenen opsøgte jeg B.93 og tilbød min frivillige arbejdskraft.

– Hos B.93 har jeg fået lov at arbejde selvstændigt og fået stort ansvar, som har udviklet mig meget. Herudover er der plads til at tænke højt og være kreativ.

Hvad er jeres funktion i klubben?

Amanda
– Jeg sidder primært med håndteringen af alt omkring billetter til vores hjemmekampe. Derudover deltager jeg ved møder med resten af kommunikationsgruppen, hjælper med diverse ad-hoc opgaver og har også skrevet et enkelt kampreferat.

Andreas
– Jeg publicerer nyheder på klubbens SoMe-kanaler, deltager i kommunikationsmøder, udarbejdede i slutningen af 2020 oplæg til klubbens code of conduct og har skrevet et par kampreferater i forbindelse med 1. Kvindeseniors kampe.

Hvad er jeres mening om B.93?

Amanda
– Fodbold, og ikke mindst B.93, har været en helt naturlig del af min opvækst og jeg har været rigtig glad for at få mit eget tilhørsforhold til klubben også.

– Jeg synes, at klubben har mange rigtige gode ambitioner for både sammenhold og klubfølelse samt de sportslige præstationer. Jeg har oplevet stor taknemmelighed, når man engegeret dedikerer sin tid til at hjælpe klubben med at nå disse ambitioner.

Det er dejligt, når ens hårde arbejde gør en forskel for medlemmerne.

Andreas
– B.93 er en fantastisk klub, som har et unikt sammenhold og som formår at omfavne bredt.

– Mine forslag og idéer bliver altid taget seriøst og det er med til at udvikling mig personligt.

– Desuden har jeg især nydt at følge med i pokalen i år, hvor der heldigvis fortsat venter to spændende opgør mod AGF.

Noget vi bør vide om jer?

Amanda
– Tilbage i folkeskolen da jeg havde besluttet, at jeg ville starte til fodbold, var drømmen at spille for B.93. Desværre var der dengang ikke oprettet ikke et pigehold svarende til min årgang, og jeg måtte derfor søge mod andre klubber.

– Derfor har jeg til min store skuffelse aldrig selv båret B.93-trøjen på banen, men nu hepper jeg glædeligt med fra sidelinjen.

Andreas
 Jeg er KÆMPE Hamburger SV fan og har været dette siden jeg som barn så mit første Nord-derby mod Werder Bremen. Siden har det budt på flere besøg på Volksparkstadion.

Skrevet af Claus Vandborg.
Fotos af Andreas af Claus Vandborg og af Amanda fra privatarkiv.