Vælg en side

Klubchef Pernille Marcussen præciserer reglerne: Svanemøllenlægget er lukket.

 

Kære Trænere og Ledere.

Lige en opdatering fra hovedkvarteret.

Selvtræning på klubbens anlæg

Vi ved at det kribler og krabler for at kunne spille fodbold og flere og flere finder vej til vores boldbaner for at selvtræne. Rygtet siger, at der i weekenden løb mere 150 rundt derude på samme tid og det går altså ikke. Vil I ikke godt sige til jeres piger og drenge at de IKKE skal bruge anlægget til selvtræning. Specielt efter gårdsdagens udmelding omkring påtvunget lukning af klubber som vores, dur det ikke, at så mange samler sig på samme sted. 1+1 giver hurtigt 150, og vi skal passe på hinanden.

Aflysning og afbestilling af stævner mm.

Som tidligere nævnt, er klubben omfattet af en kollektiv rejseforsikring. Har I og jeres spillere en planlagt tur i den kommende periode, er det vigtigt at I sætter jer ind i reglerne for afbestilling mm.

I finder en vejledning til rejseforsikring på dif.dk her.

… og vi vil igen tydeliggøre, at det er holdene selv der skal køre eventuelle sager med Tryg-forsikring. Støder I på problemer med Tryg, skal I naturligvis altid være velkomne til at kontakte os.

Klubhuset og styrkerummet er lukket ned

Rigtig mange af jer har nøgler til klubhuset og vi kan se at styrkerummet af og til benyttes. Det dur altså heller ikke.
Vi skal følge de anvisninger og restriktioner der findes, så adgang til klubben og styrkerummet er altså også omfattet af lukningen.

Ved at følge de anvisninger der er, håber vi jo på, at I og jeres spillere kommer hurtigt og sikkert igennem den meget uvante situation vi alle står i.

Har I nogen spørgsmål, så kontakt os endelig.

De venligste hilsner

Pernille Marcussen
Klubchef i B.93
Mobil: 26 20 17 93
pam@b93.dk