Vælg en side

Nostalgifest 28. april 2017

Nostalgifest i verdensklasse

Endnu en gang var nostalgifesten en stor succes. Claus Vandborg rapporterer herunder fra sin oplevelse af aftenen med cirka 80 andre tidligere 1. holdsspillere og wild-cards. Læs om den første, den anden, den tredjeden fjerde og den femte nostalgifest og læs nyheden om denne sjette fest.

Det er over en håndfuld gange at der er holdt “Nostalgifest” i B.93 (første gang i 2012) og for de mange fremmødte fredag aften, blev det igen en stor oplevelse, især grundet UK’s (Palle Banks, Finn Ludo, Torben Klarskov og Jens Kolding) fine arbejde.

Dem som var så heldige at blive “udtaget” (som det selvfølgelig hedder i bedste fodboldmetafor) fik at vide at man kunne godt lade “støvlerne blive hjemme, men tage det gode humør med” og der åbenbart blev lyttet efter – for endnu en gang var det en stor succes med denne reunion af tidligere divisionspillere, og et par wild-cards.

Stemningen var i top fra start, og det var tydeligt at glæden over at se gamle hold- og klubkammerater var stor – så samtalerne flød med en poetisk fylde. Man kan ikke undgå at blive lidt “starstruck”, når man ser så mange gode eks-fodboldspillere (nogle af dem spiller endnu på gammelmandsholdene) samlet på et sted, men heldigvis er alle kammerater – og i bedste 93-stil, med begge ben solidt plantet på jorden. Det er måske fodboldens styrke, at uanset hvilken social position vi har i det civile, så er vi alle holdkammearater på banen – og i dette tilfælde til festen.

Der var så mange kampe samlet den aften, at jeg opgav at tælle, men spørg eventuelt aftenens toastmaster Banks. Han har fod på tallene og selvom jeg nødig vil fremhæve nogen fra denne flok af skønne mennesker, vil jeg alligevel fokusere lidt på Palle. Som alle ved er han er sublim statistiker, men som toastmaster er han uforlignelig. Palle Banks humor er spiddende, men han omfavner offeret på en kærlig måde og så er hans timing helt i top. Den mand var muligvis dygtig i en bank, men han burde have været “stand-upper” – hvis det begreb var eksisterende, da han skule vælge civilt erhverv.

Alle så ud til at more sig – både debutanterne (som selvfølgelig fik et par ord med på vejen), de mere rutinerede og vi (over 30), som har været der hver gang, siden starten på dette fine arrangement.

Som aftenen skred frem, blev detagertallet mindre og mindre, men alle havde en god aften og vi glæder os allerede til næste års arrangement – et år, hvor B.93 jo fylder 125 år. Tak for en dejlig aften.

Reportagen er skrevet af

Claus_Vandborg_Feb2017_200x248pxClaus Vandborg
Presse- og kommunikationschef
Mobil: 29 91 58 66
cv@b93.dk

 

 

B.93 TV reportage

 

Collage

Billeder fra festen


Med front, fra venstre: Erling Bøje, Vagn Müller, Poul Verner Hansen, Erik Rønnow, Tom Andersen, Finn Ludo Jensen og Find Juhl Jensen.
Foto: Christian Winther. 


Palle Banks Jørgensen, Henrik Nielsen og Poul Jørgensen.
Foto: Christian Winther.

Se flere fotos fra festen i nyheden her, webred.

Portrætter af deltagerne