Vælg en side

Økonomisk hjælp til ny tennishal og masser af fodbolde.

OK giver 30% ekstra i et helt år – og mere end nogensinde gælder det: Jo flere medlemmer, der støtter, jo større bliver støtten.

B.93 har tidligere indgået en samarbejdsaftale med energiselskabet OK, der skal hjælpe klubben med at indfri sine ønsker. Læs mere herunder.

Det er op til bilisterne, hvor mange penge B.93 støttes med.

I B.93 kan klubkassen fremover vokse sig lidt større, når bilister tanker hos OK.

Klubchef Pernille Marcussen har tidligere udtalte, at aftalen skal komme begge af klubbens to ben til gode – altså både tennisafdelingen og fodbolden:

– I tennisafdelingen er vi i gang med at spare sammen til en ny tennishal. Og i fodboldafdelingen vil vi gerne have rigtig, rigtig mange bolde. Det har vi ikke lige nu, så pengene er øremærket de to ting, siger Pernille Marcussen.

Sådan gør du

  1. Tryk dig ind på ok.dk/privat/bestil/benzinkort
  2. Oprette et benzinkort
  3. På side 2 under oprettelse vælger du klubben ved at skrive “B93” eller “Boldklubben af”, så dukker den frem fra listen:

Støtte på flere måder

Aftalen er simpel. Man kan støtte klubben med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten.

Man skal bare melde sit OK Benzinkort til B.93’s sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Klubben får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man har mobiltelefoni hos OK.

På den måde kan man støtte spillerne med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

Lokale aktiviteter er OK

OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld.

Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor har det virket naturligt for OK at støtte lokalsporten.

– Lige nu har mere end 1.800 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK.

– Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor, siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Kender du alle dine medlemsfordele?

Der er mange gode grunde til at være medlem i B.93. Se alle medlemsfordele.

Topgrafik fra OK Benizin. Portrætfoto af Pernille Marcussen: Morten Mejnecke.