Vælg en side

Østerbro Teater tilbyder alle modtagere af B.93’s nyhedsbrev 100 kr. rabat på A-billetter til musicalen HAIR. Samtidig udlodder vi 4×2 billetter i konkurrencer på Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn side.

Østerbro Teater er B.93’s trofaste samarbejdspartner gennem mere end 20 år og de har nu et særligt tilbud til alle B.93’ere. Her på siden kan du læse meget mere om dine muligheder for at få fingre i billetter med rabat og vinde gratis billetter i løbet af januar 2023.

Sådan får du dit unikke link til 100 kr. rabat

Tilmeld dig B.93’s nyhedsbrev senest lørdag 20. januar 2023, så får du dit link direkte til din email adresse.

Torsdag 26. januar kl. 11.00 sender vi nyhedsbrevet ud med det unikke link, som du kan bruge til at bestille billetter til musicalen HAIR med 100 kr. rabat på A-billetter.

Din 100 kr. rabat pr. billet gælder til A-billetter de to første uger som musicalen HAIR spiller på Østre Gasværk Teater, dvs. fra og med 25. februar til og med 11. marts.

Mere om A-billetterne

A-billetter er den mellemste prisgruppe – og virkelig gode billetter.

Normalprisen for A-billetterne er enten 495,- eller 545,- inklusive billetgebyr. Det er to forskellige priser, da der er forhøjede priser i weekenderne.

Den rabatterede pris med dit unikke link fra nyhedsbrevet er derfor 395,- eller 445,- inklusive billetgebyr.

Har du spørgsmål til din bestilling?

Hvis du har spørgsmål til bestillingen af din billet med de 100 kr. i B.93 rabat, så kan du kontakte Østerbro Teater mandag til fredag mellem 10-15 på 21 94 20 69. Du kan også altid skrive til lori@osterbroteater.dk.

Vind billetter

Frem til og med tirsdag 31. januar 2023 kan du også deltage i konkurrencen om to gratis billetter til musicalen HAIR på B.93’s sociale medier. Følg os på Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn og følg anvisningerne for at få fat i de to gratis billetter.

Vi udlodder med andre ord otte gratis billetter i alt i samarbejde med Østerbro Teater.

Her har du direkte links til opslagene:

God fornøjelse!

Om musicalen HAIR

De store hits står i kø på HAIR og du kan ikke undgå at blive løftet med ind i historien om Claude, Sheila, Berger og gruppen af hippier, der sætter spørgsmålstegn ved den måde vores liv og verden er indrettet på. Musicalen, der skabte furore til premieren på Broadway i 1968, er med sine store temaer om race, seksualitet, diversitet, inklusion, religion, krig og fred mindst lige så aktuel nu, som den var for 50 år siden.

Så tag med på et psykedelisk syretrip, der begejstrer på tværs af generationer, skaber refleksion og lukker jer ud af mørket med håb og fornyet tro på menneskeheden.

Læs mere på hairmusical.dk.

Topgrafik: Østerbro Teater.