Vælg en side

Så er der åbnet for at indstille kandidater til jubilæumsprisen. En pris du måske kan blive indstillet til. Send dit forslag til Torben Klarskov.

Vi spurgte klubbens formand Hans Drachmann – som har nedsat udvalget – hvad det egentlig går ud på. Dette var formandens ord.

Hans Drachmann udtaler

– Hvem har i det forløbne år gjort “en særlig indsats for at styrke sammenholdet, fællesskabsfølelsen og opbakningen til Boldklubben af 1893” og dermed fortjent at blive hædret og modtage 5.000 kr.?

Hvem synes du skal have jubilæumsprisen?

– Jubilæumsprisen skal snart uddeles, og nu har du chancen for at indstille, lige hvem du vil!

– Modtageren eller modtagerne af jubilæumsprisen skal være medlem af B. 93, og prisen uddeles på generalforsamlingen.
I tilfælde af, at generalforsamlingen bliver digital i 2021, så vil prisen modtages fysisk ved først kommende lejlighed.

Skriv hvem du synes, der har fortjent æren, og giv din begrundelse hvorfor, i en mail til Torben Klarskov klarskov@b93.dk senest 1. april 2021.

– B.93’s jubilæumspris gives til en ægte ildsjæl. En der sætter klubben og kammeratskabet højest og uegennyttigt yder en kæmpe indsats for vores dejlige klub.

  • Det kan være holdkammeraten, der bare gør træningen lidt sjovere
  • Det kan være lederen, som leverer en ekstraordinær stor indsats
  • Det kan være medlemmet, der altid er klar til ulønnet at yde professionel bistand til klubben
  • Eller det kan være et medlem, som DU kender, der altid er klar til at hjælpe, når B.93 har brug for det. En – der som vi siger – har skjoldet på brystet.

Mere om jubilæumsprisen

Ved klubbens 125-års dag den 19. maj 2018 kunne en stolt Torben Klarskov, formand for Jubilæumsudvalget, overrække 126.593 kroner til klubbens formand Hans Drachmann. De mange penge var kommet fra medlemmer, som havde støttet en indsamling til klubbens jubilæumsfond.

B.93 har nedsat et udvalg bestående af Lone Vandborg (tennis), Erling Bøje (fodbold) og Torben Klarskov (formand), som er valgt for en toårig periode ad gangen.

Deres opgave er at beslutte, hvem eller hvilke (der kan nemlig godt udpeges op til 4 personer som modtagere), som på klubbens ordinære generalforsamling skal modtage jubilæumsprisen. Dog må det årlige beløb må ikke overstige 12.000 kroner.

Det er medlemmer af B.93, der kan indstille andre medlemmer til jubilæumsprisen.

Af Torben Klarskov og Lone Vandborg

De tre medlemmer af jubilæumsfondens bestyrelse er:

Læs også om Jubilæumsfonden på denne side.

Tidligere modtagere


Palle “Banks” Jørgensen
(Fodbold 2019)


Klaas Muizelaar
(Tennis 2020)


Kaj Boll Christensen
(Fodbold 2020)

Skrevet af Claus Vandborg
Foto fra B.93’s arkiv.