Vælg en side

B.93 nærmer sig bedre tider.

 

Vi er jo lidt ivrige for at komme i gang med vores sportslige aktiviteter, så vi bad B.93’s klubchef Pernille Marcussen om at opdatere os på status her i starten af maj. Så vi satte Pernille i den varme stol i “Vinklen”.

Pernille Marcussen

Hvad er det nyeste omkring opstart i B.93?

– Tennis og fodbold har forskellige vilkår pt. Vi har fået flere spørgsmål vedrørende fodboldtræning for de mindste, nu hvor de har fundet vej til institutionerne igen. Vi er underlagt beslutning fra tre instanser, før vi igen kan få lov til at spille fodbold i klubben; staten, kommunen og DBU.

– Det er staten der i sidste ende dikterer hvem der må hvad, og selvom det er okay at være 10 personer sammen, så gælder det ikke på vores anlæg. Her er det kommunen der bestemmer, og de har lukket for den mulighed, som status er nu.

Tennis har fået lov at starte op, men hvad med fodbold?

– Tennisafdelingen har fået lov til at åbne for udendørs aktiviteter og det betyder, at der har der igen været liv her i klubben. De første tennistrænere er kaldt tilbage og de sidste kommer 11. maj. Jeg må understrege at i fodbold kan DBU – ligesom Tennisforbundet – indgå dialog med staten om en genåbning, men indtil videre er der stadig lukket for fodbold til 10. maj, hvorefter vi forventer at der kommer en ny udmelding.

Hvad med de hjemsendte ansatte?

– Fra 10. maj har vi ikke længere mulighed for at modtage lønkompensation, hvorfor hjemsendte igen må kontaktes. Vi glæder os til at få dem tilbage, og jeg håber at det blot er de første af mange gode mennesker på anlægget.

Er der forandringer sammenlignet med da der blev lukket?

– Der vil altid være lidt, men værd at nævne er, at fra 11. maj er lektiecafeen og 2. sal blevet inddraget af Strandvejsskolen og kommunen, der er kommet i gevaldige problemer grundet pladsmangel til de små årgange. Kommer I forbi og oplever, at her er en masse børn, så er det altså ikke fodboldbørn (endnu) men en masse små mennesker, der skal starte i 0. klasse efter sommerferien.

– Jeg vil gerne gentage, at – som rigtig mange andre – afventer vi nyt 10. maj, men kommer der noget nyt inden da, bliver I de første der får det at vide, slutter Pernille Marcussen.

Har I nogle spørgsmål, så kontakt os gerne på cv@b93.dk.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Morten Mejnecke.