Vælg en side

I dag (torsdag 12. juli) starter 2. divisionsholdet træningen for den kommende sæson, og mens cheftræner Danny Jung og hjælpetræner Peter Hasselgreen (som for øvrigt har fødselsdag netop denne dag) forbereder vores bedste herrehold til de kommende opgaver på banerne, har vi valgt at sætte fanklubbens dynamiske og hårdtarbejdende formand i den varme stol. Velkommen til “Vinklen”.

Brian – hvordan startede det?
– Min interesse kom ca fra 1997/98 – jeg husker specielt oprykningskampen fra Hvidovre Stadion (hvor Danny Jung var den helt store helt, webred.) og Superligasæsonen efter. Min far stiftede den gamle fanklub i 1997, men den døde lidt ud og da vi endte i DS, så det sort ud, Der nåede vi vel lavpunktet og der skulle bygges noget nyt op. Det var hårdt arbejde, men sjovt.

Det har jo været mange sæsoner, men hvad husker du bedst?
– Minder fra oprykningen til 2. division, hvor mange af vores virkelige støtter var blevet i klubben og førte os tilbage til divisionen – bl.a. min ven Martin Heisterberg. Det var med Kim Splidsboel som træner (han er træner for fanklubbens indehold nu) og selvfølgelig kampen i Parken mod FCK 1. marts 2017, med al det forarbejde der lå. Vi tabte 3-0, men det var det hele værd.

Hvad gør man, hvis man vil være medlem af fanklubben?
– Det er meget simpelt. Du kan blive medlem på flere måder:

– Send 93 kr. via MobilePay 26 79 94 66, skriv medl. + dit navn eller du kan overføre 93 kr. via reg.nr. 5399 og kontonr. 0345560, skriv medl. + dit navn. Du kan også ringe til mig på 26 79 94 66.

– VI har et fortrinligt samarbejde med B.93’s kommercielle direktør Nicolai Kaas Nordstrøm (nk@b93.dk) og gennem ham kan man bestille sæsonkort til den kommende sæson, og hvilken fremragende pris for omkring 16-17 hjemmekampe:

Medlemmer af fanklubben kan få sæsonkort for 257 kr. for kampene i efteråret 2018 og foråret 2019. Prisen for ikke-medlemmer af fanklubben er 350 kr. for efteråret 2018 og foråret 2019. Sæsonkortet er til alle hjemmekampe på Østerbro stadion inklusive pokalkampe (dog ikke en evt pokalfinale).

Hvordan ser du den kommende sæson?
– Først og fremmest håber jeg at fanklubben får mange medlemmer. Vi er ca. 120 nu, men håber at nå op på 300.

– Rent sportsligt håber jeg vi kommer med i toppen, og jeg tror vi kan glæde os til vi får folk på tribunerne igen, via de mange Københavneropgør.

– Så skal jeg nævne at jeg er glad for samarbejdet med Frank og Danny, som er meget konstruktive og åbne i deres tilgang til fanklubben.

– Endelig er det en fornøjelse at Patrick Mtiliga er kommet retur til B.93. Jeg ser gerne flere gamle spillere tilbage i klubben, slutter Brian Nehm.

Tak for snakken til Brian Nehm som du kan møde til alle 1. holdets kampe – han planlægger endda fødselsdage efter B.93. Rygterne siger han har fuld opbakning fra familien og kæresten. Brian er også supporter af Chelsea, men vi ved han elsker B.93 mere end Londonklubben – dette skrevet med risiko for panderynker hos Brian.

Om B.93 Fanklub

B.93 Fanklub blev stiftet 24. januar 2013 af Brian Nehm (født 11. juni 1988). Klubbens formål er at skabe et samlingspunkt for de mennesker der ønsker at støtte B.93’s 1. herresenior, og fanklubben vil forsøge at skabe en god og festlig stemning til alle B.93’s kampe, hjemme såvel som ude.

Læs mere på fanklubbens hjemmeside og følg med på den dynamiske facebook side facebook.com/b93fan.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Mark Bernquist og Claus Vandborg.
Se flere “Vinklen” interview.