Vælg en side

Referat af generalforsamling i Boldklubben af 1893 tirsdag 25. april 2023.

 

Se også referatet som PDF.

Dagsorden

  1. Valg af dirigent referent og stemmetællere
  2. Uddeling af årsnåle
  3. Jubilæumsprisen
  4. Udnævnelse af æresmedlem
  5. Beretning
  6. Regnskab 2022 og budget 2023
  7. Fastsættelse af kontingent for passive medlemmer.
  8. Forslag
  9. Valg
  10. Valg af revisor
  11. Evt.

1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere

På forslag fra hovedbestyrelsen blev følgende valgt:

Dirigent: Torben Henriksen blev valgt
Referent: Mads Mazanti Jensen blev valgt
Stemmetællere: Palle “Banks” Jørgensen blev valgt

Inden generalforsamlingen rigtigt gik i gang mindedes forsamlingen de medlemmer, der er afgået ved døden det seneste år.

Erik Baagøe, 81 år, efter 65 års medlemskab
Erik Brenting, 103 år, efter 94 års medlemskab

Forsamlingen rejste sig og klappede i et minut.

2. Uddeling af årsnåle

25 års medlemskab: Henning Tøth og Sami Petersen.

40 års medlemskab: Antonio Eca og Cathrine Ørbeck Riis.

50 års medlemskab: Finn Jacobsen, Lars Arnskov, Britt Schnohr, René Rüssel Tarp, Henrik Neerup Petersen, Jørgen Frederiksen og Leo Noer.

60 års medlemskab: Jens Ove Jørgensen og Ivar Roitmann.

70 års medlemskab:Stig Kargaard, Eugen Uglebjerg Pedersen og Flemming Mathiesen.

75 års medlemskab: Leif Clemens Petersen.

Flemming Mathiesen fik nålen for 70 års medlemskab. Foto: Christian Lunøe.

3. Jubilæumsprisen

Martin Heisterberg meddelte på vegne af Jubilæumsfonden, at Ole Ringheim er valgt som årets modtager af Jubilæumsprisen.

4. Udnævnelse af æresmedlemmer

Hovedbestyrelsen indstillede, at Ole Petersen og Jens Kolding udnævnes til æresmedlemmer. Begge modtog fortjenstnålen i 2017.

Her får du begrundelser for valgene.

Ole Petersen

Indmeldt 14-12-1964, medlem i 59 år.

Ole P. havde en fornem karriere som spiller og har klubrekorden for flest spillede kampe. Han spillede fra 1973 til 1988 409 kampe og scorede 31 mål. Ole P. var anfører på divisionsholdet og er en af klubbens vigtigste spillere gennem tiden. Ole blev pokalfighter, da B.93 vandt pokalfinalen i 1982 og var med til at spille klubben videre til 2. runde i Europa Cup’en for pokalvindere.

Som spiller var Ole Petersen en fornem ambassadør for klubben, selv om han ikke afholdt sig fra at tackle igennem. Det er han siden da fortsat med – begge dele – og han har været aktiv på en lang række områder.

Ole P. var en kort periode i 1991-1992 medlem af fodboldbestyrelsen. Han har været kasserer i old boys-foreningen i årtier – og kassen stemmer, siger Palle Banks – han er formand for Børge Strøyer Christensens mindelegat. Og så er han formentlig den person, der har været holdleder i flest år i old boys-afdelingen.

Som old boys-spiller er Ole fortsat med at være en fornem ambassadør for klubben, hvilket man også har kunnet se i hans måde at byde nye spillere velkommen på og få dem til at falde til i klubben. Ole har dermed ydet et væsentligt bidrag til, at B.93 formentlig har landets stærkeste old boys-afdelingen.

Ole P. er kort fortalt en helt uadskillelig del af B.93 og dermed et indlysende valg som æresmedlem.

Jens Kolding

Meldt ind i klubben 23-5-1961, altså medlem i 62 år.

Jens Kolding har gennem sin aktive karriere og senere været en enestående repræsentant og ambassadør for B.93.

Jens spillede fra 1970 til 1988 322 kampe og scorede 141 mål for B.93, selv om han undervejs var professionel i Holland i fire år og også nåede at blive topscorer og Danmarksmester i sine to år i Brøndby. Jens er dermed nummer to – efter Ole – på listen over spillere med flest kampe på 1. senior.

Jens har spillet 6 A-landskampe og regnes som klubbens bedste spiller i de sidste 50 år.

Det betød dog ikke, at han sagde nej til at hjælpe klubkammeraterne på 3. senior, da de en dag havde brug for det. Og så vandt de 6-3. Jens er en rigtig klubmand.

Efter karrieren på divisionsholdet har Jens hjulpet i en række funktioner i klubben, og han har så vidt vides aldrig sagt nej til at hjælpe til, når der var brug for det.

Han har været medlem af fodboldbestyrelsen i fem år fra var 1991-1996 og igen fra 2018-2020. Han har i mange år været aktiv i arbejdet på stadion, i speakertjenesten og i andre funktioner. Han har været angrebstræner for 1. senior. Og senest har han i flere år hjulpet med økonomistyring for 1. senior.

Jens er også holdleder for et old boys-hold.

Jens vil for de fleste først og fremmest være kendt som en eminent spiller, en ren driblekunstner med nogle fremragende afleveringer og afslutninger. En rigtig publikumsspiller, som har skabt stor respekt om sig selv men også om klubben. Jens repræsenterer det bedste af det, vi gerne vil have, at B.93 er kendt for.

Der er siden 1901 udnævnt 25 personer til æresmedlem i B.93. Ole Petersen og Jens Kolding vil dermed blive de 26. og 27. æresmedlemmer. Læs mere om Ole og Jens’ udnævnelse. Se alle æresmedlemmer i B.93 her.

Jens Kolding, æresmedlem. Foto: Christian Lunøe.

 

Ole Petersen, æresmedlem. Foto: Christian Lunøe.

Forsamlingen udnævnte i enighed Ole Petersen og Jens Kolding til æresmedlemmer.

5. Beretning fra Hans Drachmann

Formand Hans Drachmann aflagde på hovedbestyrelsens vegne følgende beretning:

Formanden Hans Drachmann aflagde på vegne af Hovedbestyrelsen beretning:

– Der er ingen grund til at skjule det: Det går ganske fint i den gamle klub. Men der er stadig ting, vi kan gøre bedre. Og der er stadig alvorlige problemer, der skal findes en løsning på.

– Lad os lige tage en hurtig aktuel status:

  • Vi er per 1. april 3.850 medlemmer. Fordelt med 1.926 i tennisafdelingen, 1.842 i fodboldafdelingen, og 82 passive. Vi har aldrig før været så mange, og vi bliver ved med at blive flere. Der er ikke langt til de 4.000.
  • Vores bedste hold i tennis, både kvinder og herrer, er rykket op i de bedste rækker både indendørs og udendørs. Begge seniorhold – herrer og kvinder – blev nr. 3 ved DM og vandt bronze i den netop afsluttede indendørsturnering.
  • Vores 1. herresenior i fodbold spiller med om oprykning til 1. division.
  • Vores 1. kvindesenior i fodbold spiller med om oprykning til ligaen, den bedste række.
  • Der er masser af talent i de to afdelingers ungdomsafdelinger, og der er en stor bredde af glade medlemmer.
  • Vores +75 hold er blevet verdensmestre
  • Vi har en sund økonomi, et godt anlæg, dygtige ansatte, og et meget stort antal frivillige, som der bliver flere af.
  • Vi har et godt samarbejde mellem de to afdelinger, hvilket er en forudsætning for at vi kan optræde som en stærk og samlet klub.

– Det er altså ikke en klub i krise. Det er en gammel klub, der giver et moderne tilbud til dagens københavnere, som de synes er godt og attraktivt. Vi har en klub, som flere og flere bakker op om og gerne vil være en del af.

– Blandt de problemer, vi kæmper med, er først og fremmest vores forhold til kommunen, som nu på 4. år forsøger at få os til at opgive vores lejekontrakt.

– Det var overskrifterne: Nu får I lidt flere detaljer.

Først klubbens økonomi

– Klubben kom ud af 2022 med et underskud i den ordinære drift på 1,2 millioner kr. Det er kun sket en gang før siden 2003, altså i 20 år, at vi har haft et underskud.

– Det må klubbens kasserer så stå til regnskab for om lidt, men inden I varmer op til det, skal det lige siges, at vi havde budgetteret med et underskud i 2022 – hvilket vi også fortalte på sidste års generalforsamling – og der er gode grunde til det.

– Først og fremmest, at vi besluttede at investere i klubbens udvikling ved forbedringer af tennisanlægget, etablering af nyt styrkerum og nye lokaler i klubhuset og indkøb og indkøring af nyt økonomistyringssystem.

– Det var alle tre afdelinger – fodbold, tennis og Hovedbestyrelsen – der indkasserede et underskud, så der er ingen, der har noget at lade andre høre.

– Fra starten af 2023 er vi overgået til nyt økonomistyringssystem – Economics – og vi har indgået aftale med det private firma Avernus om at overtage bogføringen.

– Det er et arbejde, som Palle “Banks” ellers har stået for med en helt igennem formidabel akkuratesse og præcision og med et vanvittigt højt antal arbejdstimer i de sidste mange år. Det fortjener han en kæmpestor tak for. Palles arbejde har været helt afgørende for at holde klubbens økonomisk på rette kurs.

Drøftelserne med kommunen om vores aftaleforhold

– Drøftelserne med kommunen om vores aftaleforhold er uden sammenligning den mest deprimerende og udmattende sag, som vi har kæmpet med i Hovedbestyrelsen i det forløbne år for ikke at sige i de forløbne 20 år.

– Det har siden 1918, hvor den første lejekontrakt blev indgået, været helt afgørende for klubben at have en lejekontrakt, der gav os sikkerhed for at have et anlæg til vores medlemmer og sportsgrene, og som har gjort det muligt for os selv at bidrage til at udvikle vores anlæg.

– Vores lejekontrakt er fuldt lovlig, den er konciperet af kommunen selv, den er godkendt af Borgerrepræsentationen, og den er underskrevet af den daværende overborgmester Jens Kramer Mikkelsen.

– Men kommunen vil gerne have ensrettet alle aftaler for foreningerne og derfor forsøger den på 4. år at få os til at opsige vores lejekontrakt. Det er vi ikke interesserede i, i hvert fald ikke, hvis vi ikke kan få et tilfredsstillende alternativ, og det er vi ikke blevet præsenteret for.

– Det er en lang og sørgelig historie, hvor vi har været nødt til at søge professionel advokatbistand. Jeg skal ikke trætte med alle de mange detaljer men ridse den seneste udvikling og aktuelle situation op:

– Kommunen har nu opgivet tanken om at få os over på en brugsretsaftale. I stedet vil den have os til at opsige vores nuværende aftale for i stedet at indgå en ny lejekontrakt, som er dyrere og dårligere. Og sagen er internt i kommunen overgået fra Kultur- og Fritidsforvaltningen til Københavns Ejendomme, som hører under Økonomiforvaltningen og ejer kommunens ejendomme.

– Forvaltningen har i papirer til politikerne i Kultur- og Fritidsudvalget erkendt, at vi kan beholde vores nuværende aftale. Men de vil hellere have en anden, som de siger er markedskonform.

– For en måned siden fremsendte Københavns Ejendomme et nyt udkast til lejekontrakt. Det er meget langt og detaljeret og ubehageligt på mange måder, og så lægger det op til en årlig husleje på 8 millioner kr. Det skulle være markedsværdien efter kommunens opfattelse. For et år siden var markedslejen kun tre millioner, men der har jo også været en vis inflation siden, så fem millioner kan der jo let løbe på om året.

– Vi henholder os til, at en kommune godt må udleje til en folkeoplysende forening som vores til en pris, der ligger under markedsværdien. Det sker i hele landet.

– Kommunen har så påpeget, at der også foregår kommercielle aktiviteter – og ikke kun folkeoplysende – på vores anlæg. Her har de slået i første omgang slået ned på cafedriften, tennishallen, der er organiseret i et aktieselskab – Østerbros Idrætspark A/S – samt fysioterapeuterne i Klinik.

– Vi har i overensstemmelse med et notat fra kommunens advokat fremsendt forslag om at løse det forhold ved at indhegne de kommercielle aktiviteter og sende en betaling for dem til kommunen. Konkret ved at sende forpagtningsafgiften og en lejeafgift for grunden under Klinik videre til kommunen. Det har vi aldrig fået et konkret svar på, ud over at kommunen stadig foretrækker en ny aftale.

– Vi gjorde så det i Hovedbestyrelsen i januar, at vi besluttede simpelthen at eliminere de kommercielle aktiviteter. Vi skrev til kommunen, at vi ville lade cafeforpagtningsaftalen udløbe, at vi ville nedlægge halselskabet, og at vi ville indgå forhandling med Klinik om at fraflytte lejemålet.

– Dermed ville de problemer, som kommunen havde påpeget, være løst.

– Det har vi heller ikke fået et tydeligt svar på, men vi har besluttet at gå videre ad den vej. Det er også det klare råd fra vores advokat.

– Det betyder følgende:

  • Forpagtningsaftalen med Giacomo udløber 31. oktober. Giacomo har selv meddelt, at han ikke ønsker at forlænge, og vi vil ikke indgå aftale med ny forpagter. I stedet overtager klubben selv cafédriften. Der vil blive lejlighed til at sige det senere, men allerede nu vil jeg gerne takke Giacomo, Anette og Chris med flere for deres store indsats i klubben. Den vil heldigvis stå på et halvt års tid endnu.
  • Vi vil søge en løsning med Klinik, der har en langvarig lejekontrakt. Det vil ske på god og ordentlig vis.
  • Vi vil nedlægge halselskabet – Østerbros Idrætspark A/S – selv om det gør ondt på mange af os, og udlodde hallen og pavillonen til klubben.

– Nedlæggelsen af halselskabet vil selvfølgelig ske i samråd med advokat og revisor. Vi vil forsøge at overtage realkreditlånet, hvor der ved kommende årsskifte vil være en restgæld på cirka 3 mio. kr., men om nødvendigt vil vi indfri det. Vi er en stærk klub, og det vil vi være i stand til.

– Driften af hallen vil så blive en del af klubbens almindelige drift, men vi vil formentlig nedsætte et haludvalg til afløsning for den nuværende bestyrelse.

– Udlodningen af hal og pavillon til klubben vil have den fordel, at vi sparer moms af den løbende huslejebetaling. Til gengæld vil vi formentlig skulle betale byggemoms, når vi på et tidspunkt bliver klar til at udvide hallen. Men så kan vi så spare så meget mere op i mellemtiden.

– Vi mener, at vi dermed løser de problemer, som kommunen har peget på. Men vi må forberede os på, at det kan ende i en retssag om den fremtidige husleje. Og så må vi tage den med. Vi mener, vi har en god kontrakt, hvor huslejen er reguleret, og det står vi fast på.

– Et sidste element er, at kommunen på det seneste har gjort det til et problem, at vi har vores divisionshold til at klæde om og træne på anlægget. Det har vi haft siden 1896, og vi har haft betalt fodbold siden 1978, og det er over hele landet en del af den danske fodboldmodel, at divisionsholdene – og superligaholdene – holder til på foreningernes anlæg og bruger disse. Det er altså hele den danske fodboldtradition, som kommunen nu anfægter.

– Vores svar er, at hvis Københavns Kommune som den eneste i landet vil gøre op med den tradition, så må der i det mindste findes en fælles løsning for de københavnske klubber.

– Lad mig lige slutte med at sige, at vi heldigvis har en god dialog med politikerne i Kultur- og Fritidsudvalget og borgmesteren. Vi tror ikke på, at de har et ønske om at genere idrætslivet i København, så vi håber da stadig på en fornuftig løsning.

– Jeg vil slutte med at gentage det, jeg sagde sidste år: Det er et meget voldsomt pres, en sådan sag lægger på en forening som vores – og andre – og det er meget velegnet til at skabe splid og uenighed og skænderier i en forening. Men det har vi heldigvis undgået. Der er fuld enighed om vores forhandlingslinje, der er ingen skillelinjer mellem de to afdelinger. Det er vores fælles klubs fremtid, det handler om.

Anlægget

– Vi har jo i flere år haft en plan om at udvide tennishallen med en hal mere samt en mellembygning til omklædning og ophold.

– Det er fem år siden, vi indledte arbejdet og gik i dialog med kommunen om mulighederne for at bygge til. Men det hele er strandet i konflikten om vores aftale.

– Tennisafdelingen har derfor i de seneste år i stedet koncentreret sig om at omlægge udendørs baner til helårsbaner for på den måde at få mere baneplads om vinteren. Og det er en stor fornøjelse at se aktiviteten på tennisbanerne hele vinteren igennem og til langt ud på aftenen.

– Det har så også betydet, at vores opsparing til den nye hal ikke har udviklet sig på en måde, så vi her og nu vil kunne opføre en ny hal. Planerne er ikke skrinlagt, men realistisk set kommer der til at gå nogle år, før vi kan gå i gang med et byggeri.

– Det seneste år har området mellem tennishallen og pavillonen været eksproprieret af Banedanmark, der har brugt det som arbejdsområde ved anlæg af en transformerstation på den anden side af hegnet. De skal være ude 1. juni og de flinke mennesker har stillet i udsigt, at de vil være ude allerede 1. maj.

– Vi vil derfor bruge et beskedent beløb på at få etableret området på en måde, så det ikke længere ligner en byggeplads eller en parkeringsplads. Vi vil etablere en slåmur til tennis, som kan blive der, når hallen udvides, og vi vil for et overskueligt beløb skabe et pænt område med plads til ophold og aktiviteter.

– Vi har haft byggeplads på området i mange år. Vi trænger til at få skabt ordentlige forhold.

– Det er vi ved at få ude ved fodboldbanerne, hvor de tre kunstgræsbaner har stået klar et godt stykke tid, og hvor græsbanerne nu næsten er færdiganlagt – der mangler stadig lidt. Der er også etableret hegn, ligesom der er udsigt til, at aktivitetsringen rundt om banerne vil blive færdiggjort i løbet af året.

– Det har taget lang tid, men til gengæld er det også blevet godt, og vi har mange gange sagt tak til politikere og forvaltning for den forbedring af anlægget.

– I klubhuset har vi som nævnt flyttet styrketræningen til 2. sal og indrettet lokalerne i stueetagen til dels arbejdsplads for de ansatte trænere, dels et møderum med projektor, som alle i klubben kan bruge.

Hjemmeside, Facebook og generel information

– Vi kan nok alle mærke, at der er tiltagende god stemning om den gamle klub. Det gælder både de mange aktiviteter for børn og unge og voksne, og det gælder også interessen for vores bedste hold på seniorsiden – både fodbold og tennis.

Vores informationsafdeling, som primært består af en stor og voksende gruppe frivillige og med kommunikationschef Claus Vandborg og webmaster Klaus B. Johansen i spidsen, har en stor del af æren for det. Redaktøren af Medlemsbladet Mads Mazanti Jensen gør også en helt fantastisk indsats. Det nytter jo ikke noget, at vi driver en moderne og nytænkende klub, hvis ikke folk kender til det. Men det gør de. Interessen og opbakningen til klubben er stigende.

Lad mig give et par tal:

  • Vi har stigende trafik på hjemmesiden b93.dk, hvor vi har rundet 6.000 besøgende per måned i snit.
  • Klubben har 5.250 følgere på Facebook.
  • Vi har rundet 3.000 følgere på Instagram.
  • Vi har rundet 1.000 følgere på Twitter.
  • Og ikke mindst: Antallet af tilskuere til hjemmekampene på Østerbro Stadion har været stærkt stigende, og vi har tre gange haft tilskuertal omkring de 2.000. Mod AB var der 2.026. Det skal vi mange år tilbage for at kunne finde lignende.

Målsætningen er at tangere tilskuertallet til Juventuskampen ved klubbens 60 års-jubilæum i 1953.

Klubbens fødselsdag

– I år fylder klubben så 130 år.

– Det er ikke et klassisk jubilæum, men det vil blive markeret med åbent hus for alle medlemmer på dagen 19. maj kl. 13.45.

– Der vil på dagen være en interessant overraskelse, som jeg desværre ikke kan sige mere om uden at bryde et krav om fortrolighed, som er kommet fra det, man nærmest kan kalde allerhøjeste sted i dansk fodbold.

– Men I kan godt reservere dagen. Vejret bliver godt.

Det næste år

– Lad mig slutte med lige at opsummere de vigtigste opgaver i det kommende år:

  • Vi vil skal udlodde hallen til klubben og dermed fjerne den anstødssten, som ØI åbenbart udgør for kommunen.
  • Vi skal selv overtage cafedriften fra 1. november.
  • Vi skal have etableret friareal med slåmur på området mellem hal og pavillon.
  • Og så skal vi selvfølgelig fortsætte arbejdet med en effektiv administration og få det nye økonomistyringssystem og bogføringen op at køre, ligesom vi løbende skal sikre, at organisationen er på plads.

– Så er der selvfølgelig også forhandlingerne med kommunen, men det vil jeg ikke sige mere om, udover at vi klar til opgaven.

– Og så vi jeg gentage budskabet fra sidste år: Vi skal have genskabt klublivet, som stadig lider under de vanskelige adgangsveje til klubhuset og de ændringer, som coronanedlukningen førte med sig. Hvis man ikke mødes ved siden af aktiviteten på banerne, så er det ikke længere en forening.

– Og det vil vi være. Så kom og vær med.

– Til sidst tak til de mange frivillige og ansatte, som hver dag gør en stor indsats for den gamle klub.

– Tak for ordet.

Kommentarer fra salen

Tania Schimmel (tennisbestyrelsen) spurgte til Hovedbestyrelsens holdning til den tre-årige strategi for kultur- og fritidspolitikken i København, som kommunen netop har fremlagt.

Hans Drachmanns svar
Det er så nyt, at jeg ikke har hørt, hvad planen konkret indeholder. Men generelt kan jeg sige: Vi er den eneste klub, som reelt har vores eget anlæg. Det er dét, der provokerer kommunen.

Vores synspunkt er, at vi kan drive en bedre klub, når vi selv driver den. Men hvis der i øvrigt er en politik om, at man gerne vil have flere børn og unge til at dyrke idræt, og at man sigter efter et bredt spektrum af medlemmer, bakker vi op om det. Men jeg tror ikke, kommunens plan ændrer på noget for os.

Christian Lunøe kommenterer
Et generelt problem i Københavns Kommune er manglende plads og økonomi til idrætslivet. Der er ønsker for syv milliarder til idrætslivet i København. De penge er der ikke.

Bo Mortensen (sports- og driftschef, tennis): Er der en dato for, hvornår halselskabet bliver afviklet?

Hans Drachmanns svar
Pr. 31/12 skal halselskabets aktiviteter være afviklet.

6. Regnskab

Regnskabet har i et stykke tid været fremlagt på kontoret til gennemsyn.

Regnskab 2022 og budget 2023 blev gennemgået af kasserer Peter Lysdahl.

Peter Lysdahl kunne blandt andet uddybe, at klubben har hævet sine indtægter med 3 millioner kr. på grund af kontingenter. Til gengæld har vi haft udgifter for 5 millioner kr. Men de er som nævnt i beretningen kalkulerede udgifter til forbedringer af vores anlæg.

Desuden nævnte Lysdahl også, at sponsorindtægterne er steget til 1,4 millioner, blandt andet takket være bidraget fra H5 Capital. H5 Capitals regnskabsår går til 1/7, derfor afregnes bidraget halvårligt. Havde vi valgt at afregne det helårligt, ville Fodboldafdelingen faktisk have haft overskud.

Budget for næste år: Fodboldafdelingen regner med et overskud på 400.000 kr. Tennisafdelingen budgetterer forsigtigt med, at budgettet går i balance. Budgettet er vedtaget på repræsentantskabsmødet d. 15/12.

Regnskab og budget blev godkendt af generalforsamlingen i enighed.

7. Fastsættelse af kontingent for passive medlemmer

Hovedbestyrelsen foreslog uændret passivt kontingent på 750 kr./år.

Det blev vedtaget.

8. Forslag

Ingen.

9. Valg

På valg var:

  • Formand: Hans Drachmann blev genvalgt.
  • Tennisafdelingen repræsentant. Christian Tiedemann blev genvalgt.
  • Suppleant fodbold. Fodboldbestyrelsen indstillede Ole Ringheim, der blev valgt.
  • Suppleant tennis. Nicolaj Reffstrup blev genvalgt.

10. Valg af revisor

Hovedbestyrelsen indstillede genvalg af Time Vision.

Vedtaget.

11. Eventuelt

Carlo Merolli foreslog en indsamling til en portal, der tydeligt markerer indgangen til B.93. Forslaget blev bakket op af generalforsamlingen.

Afslutning

Ole P. dirigerede det traditionelle B.93-hurra.

Referent: Mads Mazanti Jensen.
Dirigent: Torben Henriksen.
Fotos: Christian Lunøe.