Vælg en side

Ny bestyrelse, samme gode formål.

BackOp Foreningen (tidligere 100-mandsklubben) er en støtteforening for ungdomsfodbolden i B.93. Hvert år støtter foreningen de unge spilleres udlandsrejser med flere tusinde kroner.

I februar fandt et generationsskifte sted i foreningens bestyrelse. Den gamle bestyrelse med Torben Klarskov i spidsen valgte at gå på et fortjent otium efter mange års særdeles veludført arbejde i klubbens tjeneste

Mød den nye bestyrelse for BackOp Foreningen

Nu har den nye bestyrelse konstitueret sig. Formand bliver erhvervsmanden Jens Ritnagel med Brian Larsen ved sin side som næstformand. Både Brian og Jens er mangeårige 93’ere:

   

Sekretær i klubben bliver undertegnede (Mads Mazanti, webred.):

Det fjerde medlem af bestyrelseskvartetten bliver Benny Gerneke, en mand med mange kasketter i klubregi, senest som kamparrangør for 1. Kvindesenior:

På sidelinjen med et væld af erfaring at trække på har bestyrelsen fået Jørgen Ritnagel som suppleant. ”Ritter” behøver næppe nogen præsentation. Som leder har han ydet et enormt arbejde på alle tænkelige bestyrelsesniveauer og er – naturligvis – æresmedlem:

Portræt af Jørgen Ritnagel (2022)

Den nye bestyrelse vil yde sit yderste for at følge op på den tidligeres storslåede arbejde.

Ud over selvfølgelig at skrabe penge sammen i den gode sags tjeneste, er det også den nye bestyrelses mål at gøre pigeafdelingen opmærksom på, hvad BackOp Foreningen kan tilbyde dem. Hidtil har det været drengehold, der har nydt godt af foreningens støtte – pigerne er også hjerteligt velkomne.

Sådan bliver du selv medlem af BackOp Foreningen

For 1.000 kr. om året kan du også blive medlem af BackOp Foreningen. Pengene går til noget af det skønneste i verden: At rejse ud i verden og være fælles om legen med den lille runde. Med andre ord: At give børn oplevelser for livet.

Du kan læse mere om BackOp Foreningen og se kontaktinformation til alle bestyrelsesmedlemmerne her.

Topfoto: Theis Elkjær. Portrætfoto af Jens Ritnagel: Klaus B. Johansen. Portrætfoto af Brian Larsen: Privatfoto. Portrætfoto af Mads Mazanti: B.93. Portrætfoto af Benny Gerneke: Privat. Portrætfoto af Jørgen Ritnagel: Henrik Wessmann.
Skrevet af Mads Mazanti Jensen.