Vælg en side

Den fede B.93 klub- og fantrøje er for alle interesserede, høj som lav, piger og drenge, tennis- og fodboldmedlemmer, fans og andre interesserede. Og så giver den adgang til 7 hjemmekampe i foråret 2022 (værdi 476 kr.).

 

Nu er det tid til at finde fodboldtrøjen frem og vise dit tilhørsforhold. Der sker så mange gode og spændende ting i klubben i øjeblikket med nye fodboldbaner, ny kapital, ny administrerende direktør, nye spillere på kontrakt – og du kan høre om det i pressen. Og 2022 er kun lige begyndt.

Find og køb din favoritstørrelse og -farve nu i B.93 Shoppen.

Du får 476 kr. med i købet!

Når du tager trøjen på til 1. Herreseniors syv hjemmekampe i foråret 2022, så kommer du gratis ind. Det svarer til en værdi på 476 kr. for syv voksenbilletter á 68 kr. Set med det perspektiv koster trøjen dig blot sølle 123 kr. … – så kom frisk.

Du kan få klub- og fantrøjen i den klassiske hvide hjemmebaneversion, den sorte udebane trøje eller 3. trøjen i pink.

Det er svært at finde argumenter hvorfor du ikke skal se at få fat i denne fede trøje før din nabo og holdkammerat – og flashe den på sociale medier.

Vi står klar til at pakke og levere trøjen til dig. Du kan i forbindelse med dit køb vælge hente den på kontoret ganske gratis eller få den sendt med posten for 49 kr. ekstra.

Topfoto og foto af den sorte og pink trøje: Mikkel Stenild.