Vælg en side

Vi har lyttet til jeres ønsker og har gjort klar til en test: Nu kan du få træningstøj udleveret i klubhuset blot et par dage efter du har købt det i B.93 Shoppen.

Som en test her i sommeren 2022 har vi indkøbt et lager af træningstøj, som du kan købe via shop.b93.dk og få leveret i klubhuset på Svanemølleanlægget i løbet af et par dage.

Opdatering, 4. oktober 2022: Vi sælger fortsat træningstøjet og nu også enkeltvise sokker, shorts, t-shirts, træningsbukser og træningsoverdel. Det har I dog taget så godt imod – og tak for det! – at vi nu har sat leveringstiden op til 5 arbejdsdage, så vi kan følge med, webred.

Vi tror på det vil være en stor hjælp for de af jer, der gerne vil have ekstra træningstøj, så vi håber I vil tage godt imod. Vi har i første omgang indkøbt et begrænset lager til en test, men hvis det viser sig at blive en succes, så vil vi se på at udvide så snart vi kan.

Bemærk, at da det er en test har vi ikke et særlig stort lager, så der kan hurtigt blive udsolgt på visse størrelser.

Sådan gør du

Gå ind på træningstøj sektionen på shop.b93.dk og vælg den pakke, du ønsker:

Vi tilbyder en Basis pakke med sokker, shorts og t-shirt, mens Pro pakken indeholder sokker, shorts, t-shirt, bukser og overdel. Alt sammen naturligvis i adidas og den blå B.93 farve.

Basis pakken koster 450 kr. Pro pakken får du for 1.100 kr.

Du kan tilvælge tryk af valgfrit nummer på t-shirt og overdel for 50 kr. ekstra. Skriv det nummer du ønsker som en kommentar i kurven på shop.b93.dk:

Vi kan dog aktuelt ikke tilbyde tryk af navn på t-shirt eller overdel.

Du kan som altid skrive til os på b93shoppen@b93.dk, hvis du har spørgsmål til træningstøjet eller andre varer på B.93 Shoppen. Du kan for eksempel godt kombinere størrelserne mere fleksibelt end teknikken tillader det pt., men så skal vi bare lige aftale det på forhånd.

P.S. Når du som træner eller holdleder skal bestille holdsæt, så foregår det stadig via Sport 24 shoppen.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at blive klar og godt klædt på til efterårssæsonen.

Topfoto: Frederik Kongsgaard.