Vælg en side

Verdenshistoriens første kunde i B.93 Shoppen var såmænd Jens Rasmussen, der tog os på sengen inden vi for alvor havde lanceret.

B.93 Shoppen for fodboldtøj, merchandise og billetter til 1. Herreseniors hjemmekampe blev som bekendt lanceret torsdag 5. august.

Tyvstart

Men inden da, ja faktisk allerede lørdag 24. juli kl. 9.20, stemplede den første ordre ind.

Jens Rasmussen havde fundet frem til shoppen, inden den for alvor var blevet klar og lanceret.

Vi sad til møde tirsdag aften 26. juli 2021 for at tale om lanceringen, da det gik op for os, at der var tikket en ordre ind. Så fik vi da også testet betalingsmodulet virkede …

Webshopmaster Freddy Nehm har haft travlt siden lanceringen

Siden da er mange flere ordrer plinget ind (vi har siden fået opsat notifikationer i web-redaktionen), og vi er glade for modtagelsen indtil nu.

Vi har stadig enkelte produkter til salg, og du kan for eksempel fortsat gøre et kup med fan- og klubtrøjen for 2021/22 sæsonen, der samtidig giver dig adgang til alle 1. Herreseniors hjemmekampe i sæsonen, inklusive pokalkampe.

Vi har de seneste uger fået helt styr på processerne, regnskabet og webshopmaster Freddy Nehm har arrangeret lageret i svigermors lejlighed.

Så nu kan I bare komme an og kapre det mange gode B.93 varer.

Gratis afhentning

Husk, at når du vælger dine B.93 fodboldvarer, så kan du hente varerne ganske gratis i fanboden på Østerbro Stadion i forbindelse med B.93’s hjemmekampe. Eller på kontureret på Svanemølleanlægget i åbningstiden, hvis I foretrækker det.

Har du ideer til nye B.93 varer, vi kan sælge i B.93 Shoppen?

Vi glæder os til at udvikle B.93 Shoppen i samarbejde med jer.

Lad meget gerne høre fra jer på b93shoppen@b93.dk, hvis I har ideer til nye B.93 produkter.

God fornøjelse med B.93 Shoppen.

Et smugkig i ind i lageret hos webshopmaster Freddy Nehms’ svigermors lejlighed

Fotos af Jens Rasmussen: Jeanette Rasmussen. Foto af lageret: Freddy Nehm.