Vælg en side

Vi har et stærkt sammenhold mellem spillerne.

Den udvalgte til 93’eren denne gang er Amadeus Adam Christophersen, som er et klassisk eksempel på de mange gode (og talentfulde) spillere B.93 har i deres ungdomsafdeling. Amadeus født 19. februar 2010, og er dermed 14 år.

Profilen spiller på U14 Elite og går i 7. klasse på Atheneskolen. Han bor sammen med min mor og far, og tre mindre søskende. Det kan røbes, at Amadeus – udover at være en god fodboldspiller – også er meget musikalsk (man fornemmer det lidt i hans navn, se mere længere nede).

Grunden til jeg er i B.93
Jeg startede med at spille fodbold i MLI (Melby-Liseleje Idrætsforening), men i sommeren 2022 var jeg til prøvetræning i B.93. Jeg blev rigtig godt modtaget af de andre spillere og var meget glad, da klubben tilbød mig en plads på holdet.

I B.93 kan jeg nemlig have fokus på udviklingen som fodboldspiller, samtidig med vi har et stærkt sammenhold mellem spillerne. Vi har ambitioner som fodboldspillere, og vi gør det bedst, når vi arbejder sammen som et hold.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det bedste for mig ved at spille i B.93 er at få muligheden for at stræbe efter at spille på det højeste niveau og de sociale relationer på holdet. Enkeltstående ting, som står særligt ud, er de ture, vi har været på. Vi har både været i Tyrkiet og på Malta. Det giver rigtig gode oplevelser sammen hele holdet.

Min største oplevelse i B.93 regi
Mine største oplevelser med B.93 har været udlandsturene til Tyrkiet og Malta.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg elsker fodbold.

2 … Jeg spiller klaver.

3 … Jeg er opkaldt efter Mozart.

4 … Jeg kan godt lide at rejse i udlandet.

5 … Jeg er FCK-fan.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Stephan Christophersen.