Vælg en side

Jeg elsker alt ved klubben.

Reno Arne Nebelong-Ibsen (født 2. januar 1965) er klubbens sikkerhedschef på Østerbro Stadion, og er den den udvalgte i 93’eren denne mandag i maj.

Han er ansat i SOS Dansk Autohjælp på Sjælland som Driftschef, og havde faktisk 15 års jubilæum 6. maj 2024. Reno er gift med Jeanette Nebelong-Ibsen, der arbejder i Teknisk forvaltning i Tårnby Kommune, og har fire voksne drenge sammen med Jeanette (Mark, Mitchel, Robin og Lukas). Reno løber halvmaraton, trailløb og orienteringsløb. Derudover elsker han god mad og vin. En sjov detalje er, at Reno er født ind i en cirkusfamilie (Cirkus Arena), som han rejste med i flere år, da han var lille.

Grunden til jeg er i B.93 (og i Renos tilfælde primært Østerbro Stadion)
Jeg elsker alt ved klubben – det er det helt rigtige sted for mig. Jeg holder af Danmarks hyggeligste stadion og kan samtidig ”nørde med sikkerhed”, som jeg vægter meget højt.

Det jeg holder mest af ved B.93
En klub er intet uden de mennesker, der står bag og samtidig forstår, at der ikke er nogen, der er højere end klubben.

En klub med mennesker der har hjertet på rette sted og samtidig indfinder sig med, at B.93 er den ”artige dreng/pige i klassen”.

Vi gør tingene rigtigt.

Min største oplevelse i B.93 regi
Den måde som jeg blev modtaget på i klubben, da jeg startede. Det er en kæmpe oplevelse for mig, at man i klubben ser løsninger og viser stor vilje. Jeg må bare sige, at klubbens fans, i mine øjne, er verdens bedste fans. Fedt sammenhold og fin kultur. Vi har, siden vi kom i NordicBet Ligaen (som også var en stor oplevelse) ikke set hverken pyroteknik eller ballade på vores elskede stadion – TAK FOR DET!

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg har et kæmpe ønske om at se B.93 i Superligaen, og jeg ved det nok skal lykkes.

2 … Min klub nr. 2 er FCK, hvor jeg har arbejdet som kontrollør.

3 … Jeg har været fastansat brandmand og røgdykker i Tårnby Brandvæsen.

4 … Jeg har i mange år, tilbage i tiden, undervist ambulancefolk og brandfolk fra Falck samt brandvæsenet.

5 … Min kone og jeg er nyforelskede og har været det siden 1980 (jeg ved hun også læser med).

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra privatarkiv.