Vælg en side

Man føler sig hjemme i B.93.

Hendes navn er Nicoline Lieber Heilstrup (født 20. november 2001), og hun har det ærefulde erhverv at være anfører for vores 1. Kvindesenior. Til daglig jobber Nisse (der er hendes kælenavn) som lærervikar på Mosedeskolen. I B.93 er Nisse en vigtig brik for vores bedste kvindehold, hvor hun spiller i midterforsvaret. Ugens profil bor hjemme, dette med sine forældre. Hun har to storebrødre, som begge er flyttet hjemmefra. Nisse er selvfølgelig med, når foråret 2021 startes hjemme mod Sundby kl. 14.00 på lørdag 6. marts.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg spiller fodbold i B.93, fordi alle på holdet og staben er så dedikerede til fodbold og vores projekt. Jeg kender staben fra min tidligere klub FCN. Jeg ved hvordan staben kan udvikle hver enkelt spiller og samtidig hele holdet. Og den måde vi får rykket vores spil konstant hver eneste dag. Alt det materiale vi får uden for banen. Og det ansvar man bliver tildelt, gør at man både udvikler sig personligt, men også som fodboldspiller.

Det jeg holder mest af ved B.93
Man føler sig hjemme i B.93. Og man kan være sig selv 100%, både på og ude for banen. At staben investerer utroligt meget tid på holdet.

Min største oplevelse i B.93 regi
Min største oplevelse med B.93 var træningslejren til Tyrkiet, hvor vi havde en masse gode træningspas og kampe. Men mest af alt, at vi som hold dengang blev bragt meget tættere sammen.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg bliver kaldt Nisse
2 … Mit førstehånds indtryk kan virke arrogant, men når man først lærer mig at kende er jeg fuldkommen det modsatte
3 … Jeg har et stort temperament på banen
4 … Jeg elsker at høre alt for højt musik
5 … Jeg er kendt for at kunne levere en frisk bemærkning.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra privatarkiv.