Vælg en side

B.93 har ansat Anders Vang som cheftræner og Christina Jensen som assistenttræner  – begge har stor erfaring inden for talentudvikling.

B.93 har valgt at skifte ud på cheftrænerposten på 3F Liga holdet. Den nye trænerduo har solid erfaring inden for talentudvikling.

Anders Vang kom for halvandet år siden til B.93 fra BSF og fik ansvaret for B.93’s U18 DM-hold, der i foråret vandt U18-pokalfinalen. Hele seks spillere fra U18 DM-truppen er i efteråret blevet udtaget til DBU-ungdomslandshold (U16-U19).

Ny assistenttræner er Christina Jensen, som har mange års trænererfaring, og hun har de sidste fire år stået i spidsen for Brøndbys U17 eller U18 DM-hold.

– Vi er glade og stolte over at kunne præsentere en ny, ung cheftræner fra egne rækker, kombineret med erfaring og ekspertise udefra, siger Lars Lüthjohan Jensen, bestyrelsesformand i B.93 Kontraktfodbold Aps.

Han takker det afgående trænerteam, Jessica Rodríguez og assistenttræner Kim Baun, for indsatsen.

– Trænerteamet har haft en kæmpe udfordring på hænderne med at få holdet i 3F Ligaen, og vi er taknemmelig for deres flid og passion. Men især grundet de manglende resultater følte vi, det var nødvendigt med en ændring, siger Lars Lüthjohan Jensen.

B.93’s dygtige 1. Kvindesenior overgår 1. januar 2019 til at være under ledelse af B.93 Kontraktfodbold Aps. Dermed er B.93’s to absolutte elitehold samlet under én paraply og ledelse.

Der arbejdes på en løsning for at lukke de sidste trænerbesætninger. Mere info følger asap.

Skrevet af Kommunikationsafdelingen.
Foto af Tage Majland.