Vælg en side

Jeg er rigtig glad for B.93.

Han hedder William Valdemar Gjeneskov Bjarnø, er født 13. august 2006 og går på på Ingrid Jespersens Gymnasieskole. William blev i foråret rykket op på B.93’s U17 Elite holde, hvilket han var/er rigtig glad over og stolt af. Han træner med U17 hele ugen, men skal måske spille kampe med de yngre årgange. På U15 holdet var han anfører og det er han virkelig stolt af. Williams storebror Oliver Andersen har også spillet i B.93 inden han rykkede til FCK, og faderen Jesper Bjarnø har været træner i B.93. William blev “klubkendt”, da han – i samarbejde med Sparekassen Sjælland-Fyn blev kåret som årets talent i B.93 (se topfoto).

Grunden til jeg er i B.93
Jeg har spillet i B.93 lige siden jeg var tre og et halvt år gammel og har altid været rigtig glad for det. Ikke mindst de gode holdkammerater og trænere igennem tiden, hvor nogle stadig er i klubben i dag. Fælleskabet både på og udenfor banen synes jeg er helt specielt og så det virkelig høje niveau. Jeg er rigtig glad for B.93.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det jeg holder mest af ved B.93 er sammenholdet på holdene. Det her med at man er i omklædningsrummet i lang tid, efter kamp og træning og bare har det hyggeligt sammen synes jeg er mega fedt og helt specielt. Niveauet har også været rigtig højt hele vejen igennem.

Min største oplevelse i B.93 regi
Jeg har haft rigtig mange store oplevelser som blandt andet at vinde Elite Øst rækken foran FCK, Brøndby, Lyngby og FC Nordsjælland. En masse fede udlandsture. Men den største oplevelse var da vi blev nummer 12 i en stor turnering i Tyskland med over 300 hold. Hvor vi desværre ryger ud til Celtic. I turneringen deltog også Juventus, Borussia Mönchengladbach (som vi slog), St Pauli, Krasnodar, Austria Wien osv. Min største personlige oplevelse er da jeg blev årets talent fra U13-U15 i torsdags den 10 juni.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg har altid hjertet med mig på banen
2 … Jeg gør aldrig noget halvt
3 … Jeg snakker rigtig meget, også på banen
4 … Jeg er en god holdkammerat
5 … Jeg er stor Manchester United og FCK fan.

Skrevet af Claus Vandborg.
Fotos af Jann Buchardt.