Vælg en side

Det jeg holder mest af i klubben er sammenholdet

Den udvalgte til 93eren er denne gang en af klubbens store talenter, nemlig Vitus Holm Christiansen (født 5. oktober 2002). Vitus er studerende på Niels Brock JTP og er, fodboldmæssigt, bedst placeret som central midtbanespiller – ifølge ham selv. Vitus har far, mor og tre brødre, og er opvokset på Bornholm (se længere nede). Han blev for nylig rykket op i vores bedste seniortrup, og scorede i en af træningskampene i Tyrkiet.

Grunden til jeg er i B.93
Eftersom jeg var på efterskole i København, skulle jeg finde en fodboldklub, som passede til mig. B.93 var det bedste match for mig, eftersom jeg altid har syntes om klubbens spillestil, for jeg selv er en spiller der kan lide at være på bolden.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det jeg holder mest af i klubben, er sammenholdet på og udenfor banen. Også holder jeg meget af det miljø der er i klubben, og alle de gode mennesker man møder hver dag på tværs af alle holdene. Og så kan jeg nævne at jeg holder meget af mentaliteten i klubben, og lysten hos alle spillerne til at blive bedre til hver træning.

Min største oplevelse i B.93 regi
Min største oplevelse må være da jeg var med til at vinde U19 Divisionen, og så selvfølgelig første gang jeg løb på banen på Østerbro Stadion.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er født på Østerbro, men min familie bor i dag på Bornholm hvor jeg også er opvokset
2 … Min drøm er at leve af at spille fodbold
3 … Jeg spiller midtbane, men har tidligere spillet alle de offensive pladser da jeg elsker at lave mål
4 … Jeg er den eneste venstrebenede midtbanespiller i truppen
5 … Udover fodbold er jeg en fremragende padelspiller.

Skrevet af Claus Vandborg.
Fotos af Christian Midtgaard.