Vælg en side

Dagens profil er ambitiøs og målrettet.

 

Victor MIchaelsen (født 5. juni 1996) er målmand på vores bedste herreseniortrup. Han har spillet i klubben i over fire år, først på U19 og derefter senior, siden han kom til klubben fra Birkerød. Victor fik sin debut 8. april 2017, og regnes af mange som fremtidens 1. holdskeeper i B.93. Hans præstationer har været gode på 1. holdet i denne sæson, og Victor virker som om han er “steppet op” i niveau. Han har klart været blandt de bedste i denne sæson.

Interessant bonusinfo er, at kun viceanfører Mikkel Mouritz er tilbage fra det hold, som Victor debuterede på (Mikkel sad på bænken sammen med dagens profil). Det fortæller måske lidt om hvor hurtigt det går i den “nye” fodboldverden – eller så fortæller det om andet!

Dagens profil var tæt på at skifte klub før sæsonen, men blev heldigvis. Viggo (som hans kælenavn er) er en ualmindelig sympatisk fyr, og virker til at have gode sociale relationer til alle omkring sig.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg er i B.93, fordi det er en rigtig god udviklingsklub med mange ambitiøse mennesker, hvilket skaber et godt træningsmiljø. Derudover har jeg opbygget mange gode sociale relationer i klubben, som gør, at det er værd at bruge så meget tid i klubben.

Det holder jeg mest af ved B.93
Sammenholdet på førsteholdet og det tætte bånd til ungdomsholdene, hvor alle kan snakke med alle. Der er en god atmosfære i klubben og mange fede personligheder. Klubben har en fed tilgang til at spille fodbold, og jeg elsker at spille på Østerbro Stadion foran vores glade og humoristiske fans.

Min største oplevelse i B.93 regi
Der er mange rigtig gode oplevelser. Det var stort at spille U19 pokalfinalen for et par år siden, selvom vi desværre tabte. Min debut på 1. senior var også en fed oplevelse.

Fem ting I skal vide på om mig
1 … Jeg har boet i Frankrig, da jeg var 2-4 år gammel, og jeg har gået i fransk børnehave. Men den dag i dag kan jeg næsten ikke et ord fransk
2 … Jeg studerer til dagligt på CBS på første år, men jeg har også studeret psykologi i et enkelt semester sidste år
3 … Jeg bor på Amagerbro sammen med tre venner fra folkeskolen
4 … Jeg er meget ambitiøs på og uden for banen, og jeg værdsætter hårdt arbejde og dedikation
5 … Jeg er stor fan af Nicolas Nielsen. Han har lært mig meget, og han er utvivlsomt den klogeste målmand, jeg nogensinde har mødt.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra arkiv.