Vælg en side

B.93 er en fantastisk klub.

Årets første “offer” i 93’eren er Andreas Levisen Arildsen, som er 25 år gammel. Andreas er – ved siden af sit studie som markedsføringsøkonom – frivillig hos B.93 som Social Media Manager. Til sommer færdiggør han sin erhvervsakademiuddannelse som markedsføringsøkonom og vil herefter læse en top-up i Sports Management. Andreas er fra Nordens Paris, Aalborg hvor han er vokset op med sin familie bestående af lillesøster, mor og far.

Andreas starter et praktikophold i Brøndby IF fra 1. februar og ca. fire måneder frem. Han vil dog stadig varetage sine frivillige arbejdsopgaver hos B.93 i det omfang det kan lade sig gøre. Som han selv beskriver det: “Heldigvis er projekterne og alt omkring B.93 så spændende, at jeg stadig glædeligt bruger min fritid på det.”

Grunden til jeg er i B.93
Jeg søgte frivilligt arbejde hos B.93 med det formål at lære en sportsorganisation og sportsklub at kende indefra. Dette ønske har jeg i den grad fået opfyldt hos B.93, som giver mig mulighed for at udvikle mig.

Det jeg holder mest af ved B.93
B.93 er en fantastisk klub, som har et unikt sammenhold og som formår at omfavne bredt. Mine forslag og ideer bliver altid taget seriøst og det er med til at udvikling mig personligt.

Min største oplevelse i B.93 regi
Helt klart sidste års pokalturnering, hvor blandt andet sensationssejren over AaB står klart på lystavlen. Desuden var det en kæmpe oplevelse at være med til at markedsføre støttebilletter til pokalkampen mod AGF, som desværre grundet corona-restriktioner var uden tilskuere.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er KÆMPE Hamburger SV fan og har været dette siden jeg som barn så mit første Nord-derby mod Werder Bremen
2 … Jeg elsker smørrebrød
3 … Jeg rejser så tit jeg kan komme til det
4 … Jeg bor på Amager
5 … Jeg har boet i Berlin.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.