Vælg en side

Vi præsenterer gymnasieeleven, der har spillet fodbold siden hun var 5 år.

 

Ugens profil er en ung spiller fra årgang 2000. Hun bliver typisk brugt på backpositionen. Bjørg er teknisk dygtig og laver indimellem nogle spektakulære ting med bolden. Vi præsenterer Bjørg Fog Godvin (født 21. september 2000) er en loyal og troværdig spiller, som har spillet i B.93 siden hun var U18 DM spiller.

Til dagligt går Bjørg på Helsingør Gymnasium, hvor hun morgentræner med FC Helsingørs drenge tirsdag og fredag. Hun fortæller at det giver meget ekstra træning og det er med til at udvikle hende. Bjørg startede med at spille fodbold da hun var fem år (i Fredensborg Boldklub). Derefter rykkede hun til Hillerød, og i sommeren 2017 skiftede hun så til B.93. Bjørg har tre søskende – som alle også spiller fodbold – når bare de ikke er skadede!

Grunden til at jeg er i B.93
Jeg er i B.93, fordi jeg føler at det er en klub der udfordrer mig meget, og jeg både udvikler mig som spiller og som person i klubben. Selvom det ikke er den mest oplagte klub for mig, da jeg bor i Fredensborg, så er det de lange togture værd.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det er alle mine søde holdkammerater, klubbens tilgang til kvindefodbolden og den altid gode stemning i klubhuset. Trænerne har høje ambitioner for hver enkelt spiller, hvilket jeg synes er virkelig fedt.

Min største oplevelse i B.93 regi
Min største oplevelse i B.93 var, da jeg med U18 vandt pokalfinalen sidste år. Det er fedt at kunne mærke alt den energi og tid man lægger i fodbolden hver eneste dag bærer frugt i sidste ende.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg bliver ENDELIG student til sommer
2 … Jeg er stor Liverpool fan, men min ultimative favorit er Fredensborg BI
3 … Min ynglingsserie er “Sjit Happens” og jeg er i gang med at se den for femte.gang
4 … Flere af mine holdkammerater er glade for min mors lækre madpakke inden træning
5 … Nik og Jay’s sange gør mine dage bedre.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Tage Majland.