Vælg en side

Vi præsenterer David Michael Kendal (født 26. april 1970,) som ugens 93’er.

David er jurist og ansat i Udenrigsministeriet. Han er suppleant for fodbold i Hovedbestyrelsen, hvor han mest fokuserer på forhandlinger med kommunen. Mest omkring bedre baner og mere kunstgræs, ordentlig drift af vores anlæg og ansøgninger til fonde og puljer. David er gift med Stine, og de har tre børn: Jonas på 18 år (U19 Øst), Caroline der er 16 år (tidligere aktiv tennisspiller/træner) og Marcus 13 på år (U13 A). David er en fin fyr, som altid er god at tale med.

Grunden til jeg er i B.93
Vist sådan helt banalt fordi jeg elsker fodbold! Man bliver – næsten – altid i godt humør af selv at spille og på et lidt mere overordnet plan holder jeg af B.93 fordi stedet giver så mange muligheder for fællesskaber på tværs af alder, køn og baggrund – noget der mangler mange andre steder i samfundet. Min særlige interesse for .B93 er selvfølgelig fordi det er en dejlig klub, men ærlig talt også fordi det er en klub og et anlæg med så meget ufuldendt potentiale. Jeg tror og håber, at jeg kan gøre en positiv forskel og derfor prøver jeg også at lægge min indsats dér, hvor jeg synes klubben mangler.

Det jeg holder mest af ved B.93
At komme ned på banerne og se en masse børn og voksne, der har det sjovt mens de får motion og gode kammerater.

Min største oplevelse i B.93 regi
Sportsligt vel de to DBU pokalfinaler mod hhv. Horsens og Odense AC, som jeg deltog i 2014 og 2016 på Veteran-holdet. Den første på Østerbro Stadion, den anden på Svanemølleanlægget. Er stadig ikke kommet mig over, at vi tabte dem begge….

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg kan godt blive MEGET engageret på en fodboldbane,
2 … Men det er ikke alvorligt ment og jeg er til gengæld rimelig rolig uden for banen.
3 … Når jeg går og maler en gammel bænk nede i klubben, så er det typisk fordi en stor fondsansøgning til klubben er blevet afvist eller vi har bøvl med kommunen, og så prøver jeg bare at få NOGET til at lykkes.
4 … Jeg synes det er trist, når der ikke er øl efter kamp.
5 … Jeg holder rimelig meget med Liverpool.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.