Vælg en side

B.93 er bare en dejlig klub.

Den udvalgte til 93’eren denne gang er Torben Ernst Henriksen, der er født 8. oktober 1945. Torben er advokat og bestyrelsesmedlem i Østerbros Idrætspark A/S (tennishallen). Udover dette påtager han sig diverse opgaver af juridisk karakter sammen med andre gode kræfter i klubben. Torbens far blev medlem af B.93 i 1925 (ham vender vi tilbage til).

Torben har succesfuldt været dirigent på klubbens årlige generalforsamling et uvist antal af gange, og så må vi ikke glemme at Torben Henriksen var med på holdet, som blev verdensmestre i fodbold.

Torben er et begavet, humoristisk og troværdigt menneske.

Grunden til jeg er i B.93
Skyldtes oprindelig min far, der levede det meste af sin barndom og ungdom i klubben og spillede fodbold, cricket, bordtennis og bridge.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det sociale og masser af gode tennis – og fodboldvenner. B.93 er bare en dejlig klub.

Min største oplevelser i B.93
Der er mange store oplevelser. For eksempel overværelse af oprykningskampen i Næstved i 1958, genoptagelse af fodboldspil efter 30 års pause i 1995 på opfordring fra Leif Rønnow, debut på græs på opfordring fra ‘Mygger’, scoring i første kamp mod KB på Niels Hagenau på aflevering fra ‘Stive-Svend’, Frankrigstur for 15 år siden med alle holdkammeraterne, kampe på alle gammelmandsholdene – med bemærkningen “spiller du Old-Boys?” som de fleste spørger om, når de kigger undrende på hårfarven.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er far til tre og bedstefar til fem, hvoraf tre spiller tennis i klubben
2 … Bor langt ude på landet mellem Køge og Haslev med hustru, fire heste, fem katte og to hunde
3 … Arbejder fortsat som advokat på Østerbrogade (mange munde skal mættes)
4 … Jeg var tennisungdomsformand dengang vi vandt DM, både holdmæssigt og individuelt
5 … Var i en lang årrække “tovholder” på hockeyholdet (floorball), hvor Steen Bilmann skaffede stave via White-Sport fra Sverige, da spillet endnu ikke var kommet til Danmark. Med på holdet var bl.a Lone Vandborg. Det er aktuelt i bero grundet Københavns Kommunes restriktive krav om firmastiftelse, CVR. nr, bankkonto m.v. trods kun een årlig udgift!!

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Kim Gudmand.