Vælg en side

I denne uge præsenterer vi vores medlem af Tennisbestyrelsen – nemlig Torben Ernst.

Torben er meget aktiv i klubben, og er en af de glimrende/dygtige mennesker, som er med til at få vores fine tennisafdeling til at blomstre, som man må sige den virkelig gør i disse år.

Torben Ernst har været medlem af klubbens bestyrelse i Tennisafdelingen siden 2012, og han har to børn (Anna og August) som begge har spillet tennis i B.93. August kommer stadig i klubben og leger lidt tennis med sin far i det omfang tiden er til det.

Anna startede lidt senere med tennis, men hun var mere interessant at ride – hvorfor ridesporten blev hendes store interesse.

Torben interesserer sig meget for musik, og har spillet i mange forskellige grupper. I dag er han aktiv med sit eget band Power-Blues trio.

Ugens udvalgte har også store evner indenfor billedkunst. Torben har udstillet flere steder i Danmark, og har modtaget legatophold på Le Cité des Arts i Paris fra “Fonden til videreuddannelse af unge talentfulde kunstnere”. Her fik han etableret et kunstnerisk udstillingssamarbejde med andre skandinaviske kunstnere, der udstillede værker i Norden – og i 1990 udstillede gruppen Nord samlet i Paris med støtte fra Den Nordiske Kulturfond. I 2000 modtog han en arkitekturpris indenfor bygningsbevaring for “Istandsættelsen af denne markante 1800-tals bygning i Valby med klassiske teknikker.”

Grunden til jeg er i B.93
Jeg var medlem af Gentofte Tennisklub. men da vi flyttede til Østerbro og August – som nævnt – ville gå til tennis så så fulgte jeg med ham ind i B.93. Det var omkring 2006-2007.

Det jeg holder mest af ved B.93
Alle hilste på alle og tonen var god og omgængelig. Man anerkendte hinandens tilstedeværelse som man gør det i de mindre samfund ude i landdistrikterne og man blev taget godt imod som ny og inddraget i nogle af de fællesskaber og fællesaktiviteter, der dengang var etableret.

Min største oplevelse i B.93 regi
Det er nok at det lykkedes mig, som en af de få, at holde sammen på strukturen i Tennisafdelingens bestyrelse i en turbulent periode hvor Tennisafdelingen blandt andet havde to bestyrelser og nogle meget stærke og modsatrettede interessegrupper. Det var et vigtigt stykke arbejde, som søsatte den klubudvikling som vi ser resultatet af i dag.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Tidligere erhvervsleder for 35 medarbejdere
2 … Har en kandidatgrad i bevaringsvidenskab og er forskeruddannet i London
3 … Er billedkunstner og spiller rockmusik på højt niveau (se længere oppe, webred.)
4 … Er prismodtager og har udstillet flere gange, blandt andet i Paris
5 … Er uddannet tennistræner i Danmark og Sverige og har blandt andet trænet ATP-spillere og ITF-spillere på Cuba i samarbejde med den Cubas Tennisfederation.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Gitte Rasmussen.