Vælg en side

Min største oplevelse i B.93 regi var da vi slog AaB ud af pokalen.

 

Det er en af klubbens mest omtalte personer, vi præsenterer i “93 `eren” . Her er Thomas Darlie Nørgaard, født 13. april 1982 og cheftræner på 1. Herresenior. Thomas er gift med Pernille og har to børn, nemlig Emilia på 12 år og Elias på 9 år.

Allerede som 31-årig blev Thomas cheftræner for AB i 1. division (2013/15). Han kom herefter til Lyngby, hvor han var assistenttræner for David Nielsen (2015/17). Da David Nielsen blev cheftræner i AGF, overtog Thomas hans job i Lyngby. Thomas var således Superligatræner i en alder af 35 år. Sæsonen 2017/18 blev dog ingen succes, da økonomisk plagede Lyngby rykkede ud af Superligaen, og Thomas undgik ikke den “klassiske” fyring. Det ændrer dog ikke ved det indtryk at Thomas er en meget dygtig (og veltalende) træner, som er særdeles populær blandt B.93 `s fans – dette af indlysende grunde.

Grunden til jeg er i B.93
Fordi jeg så et spændende projekt i en fed og historisk klub, fyldt med masser af kærlighed og gode mennesker.

Det jeg holder mest af ved B.93
Først og fremmest har jeg verdens fedeste trup og stab. Det i sig selv er et kæmpe privilegie at stå i spidsen for. På et mere overordnet plan elsker jeg, at der dufter af fodbold når man går rundt på Slottet, og man fornemmer nærmest historiens vingesus. Udover det er det fantastisk at der er så kort afstand fra små til store, og fra bredde til elite.

Min største oplevelse i B.93 regi
Resultatmæssigt da vi slog AaB ud af pokalen. Præstationsmæssigt var det vores returkamp mod AGF.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er uddannet skolelærer i idræt, dansk, dansk som 2. sprog og engelsk
2 … Jeg er en habil pokerspiller
3 … Jeg elsker at slå min græsplæne. På trods af det har min kone og jeg fået bygget en 125 m2 kunststof fodboldbane til ungerne
4 … Jeg har lettere OCD i forhold til oprydning og rengøring, og føler selv at jeg tager et kæmpe slæb derhjemme
5 … Jeg har som 15-årig haft Erling Bøje i en pre-season i Herlev IF. Længden på løbeturene inden træningen rystede mig en anelse, men også kun en anelse.

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto fra Thomas Nørgaards tiltræden i december 2019  er taget af Claus Vandborg.
Portrætfoto af Christian Midtgaard.