Vælg en side

Mød en af 1. Herreseniors helt store og mest loyale spillere i nyere tid.

 

Med hele 173 kampe (12 mål) for B.93 har Thomas Kromann Høegh (født 19 marts 1985) skrevet sig ind i rækken af de bedste spillere klubben har haft. Den tidligere 1. holdsspiller var i klubben i over tre perioder fra 2006-2008, 2009-2010 og 2012-2015.

Thomas debuterede som 21-årig i 6-1 sejren over Greve – bonusinfo er at B.93’s målmand i den kamp var Nicolas Nielsen. Dagens profil blev benyttet som back og midtbanespiller + var anfører en periode…. – og rygterne fortæller han faktisk mistede sit anførerbindet til Martin Heisterberg pga en brækket hånd. Han blev valgt til årets spiller 2012 ved fodboldafdelingens årsmøde i november måned, og Thomas skal have ros for sin indstilling til B.93 og holdet, som han altid har sat først..

Thomas er skolelærer på Solvangskolen i Farum, og træner for U9 i Skjold Birkerød. Det skal også nævnes, at han var hjælpetræner/fysisk træner på 1. senior fra 2015-2016. Thomas bor i Birkerød, og har kone og to børn – en pige på fem år og dreng på otte år. Han er meget sympatisk, og altid en fornøjelse at møde i B.93 – senest til Q-kampen søndag.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg har været i ’93 af den simple årsag, at det altid har været den klub, hvor jeg har følt mig “hjemme” – menneskerne omkring klubben og holdkammeraterne har altid haft en stor betydning for mig.

Til trods for at jeg har haft nogle afstikkere i min 93-karriere, er jeg altid vendt tilbage, trukket i den hvide trøje og følt det var det helt rigtige.

Det jeg holder mest af ved B.93
Gitte Arnskov, Emil Dyre og “Tynde Heisterberg”.(!) -plus så har jeg fået lov til at spille på det bedste stadion i Danmark – Østerbro Stadion.

Min største oplevelse i B.93 regi
Oprykning fra DS i juni 2013. Der skal ikke siges mere. (Thomas var anfører den sæson, webred.).

Fem ting I skal vide om mig
1 … Dyrker crossfit 3-4 gange om ugen.
2 … Har set samtlige sæsoner af “Kongen af Queens” op til flere gange – Doug Heffernan er jo kongen!
3 … Hvis jeg kan slippe afsted med det ligger jeg på sofaen hele weekenden – sker bare aldrig!
4 … Real Madrid og B.93 er mine hold
5 … Hvem jeg helst vil have med på en øde ø? Scarlett Johansson, Eva Mendes og Margot Robbie … nej, selvfølgelig min kone. (Her satte Thomas en smiley som er censureret, men jeg ved han mente det godt)

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.