Vælg en side

B.93 har altid været god til at integrere nye spillere.

Den udvalgte til 93’eren i denne omgang er Theo Bech Leschly, der født 7. april 2005. Theo spiller til dagligt på midtbanen på B.93’s U19 hold. Theo har to mindre brødre på U17 holdet. Han blev spottet af dynamiske Hans Duelund Larsen til at være ugens udvalgte, og det viste sig at være et godt valg.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg er født og opvokset på Østerbro, så det har altid været naturligt at spille i B.93. Jeg startede dog ud med at spille i Bk. Skjold sammen med mine daværende klassekammerater, men fra U9 søgte jeg noget mere seriøst og følte B.93 var det rigtige skridt for mig.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det jeg holder mest af ved B.93 er det udfordrende træningsmiljø, hvor alle kommer for at blive en bedre fodboldspiller. Grundet det gode og udfordrende træningsmiljø skal man altid være 100 % klar til hver træning, og det er det der gør det fedt at komme til træning.

Der er dog stadig plads til et smil på læben. Sammenholdet og kammeratskabet er også noget jeg sætter stor pris på i B.93. Klubben er nemlig et sted, hvor der er højt til loftet og plads til forskellige typer. Det er det der gør sammenholdet helt unikt. Faktisk er vi er vi kun tre drenge på min årgang som har spillet alle årene på talentholdet, men B.93 har altid været god til at integrere nye spillere i trupperne.

Min største oplevelse i B.93 regi
Min største oplevelse var da vi vandt Future Cup i Gøteborg med U14 holdet, men det var også stort at komme tilbage på banen i foråret mod Oure efter et års skadepause.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg går til dagligt på Gefion Gymnasium, hvor jeg efter sommer skal op i 2.g
2 … Jeg er stor Chelsea fan, og min yndlingsspiller er Mason Mount
3 … Jeg har har brækket min venstre arm tre gange og har sammenlagt været ud med langvarige skader i over to år
4 … Jeg er den laveste spiller på U19 holdet
5 … Jeg er utrolig glemsom.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Hans Duelund Larsen.