Vælg en side

Jeg er en eventyrer og elsker at udforske verden.

Den udvalgte til 93’eren denne gang er Tania Schimmell. Hun er født 11. august 1970 (hvilket bringer Tania op på 51 år), og profilen arbejder som forebyggelseschef i Det Kriminalpræventive Råd.

Tania er bestyrelsesmedlem i Tennisafdelingen. Hun er mor til Kasper på 16, som er på Vejle Idrætsefterskole, og også atlet i Sparta (hæk, mangekamp). Kasper er også sparringspartner for sin mor i tennis. Han har trænet en smule tennis og fodbold i B.93 og er imponerende juniormester 2021 ved Tisvilde Tennis.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg ELSKER at spille tennis! Jeg er vokset op og bor på Østerbro, så det er oplagt for mig at være med i den lokale klub.

B.93 er en klub med masser af tilbud til sportsudøvere i alle aldre og på på alle niveauer, og det er altid muligt at finde gode folk at spille tennis med.

Det jeg holder mest af ved B.93
Jeg kom til B.93 Tennis fra KTK for 14 år siden. Mine træningspartnere, de gode trænere og energien på banen er dét, jeg holder mest af i klubben. I gennem tiden har jeg trænet med mange af klubbens dygtige trænere og med en masse forskellige gode og sympatiske holdkammerater.

Jeg træner/spiller gerne flere gange om ugen og får et kick ud af nørde med fart, teknik og taktik. Men det er også vigtigt, at der er en god stemning på banen, hvor man motiverer og støtter hinanden og “spiller hinanden bedre”.

Min største oplevelse i B.93 regi
Jeg har haft mange gode oplevelser på banerne og været på flere gode tennisrejser og tennis camps. Men jeg vil altid tænke tilbage på sidste vinter, hvor jeg sammen med mine tennismakkere spillede tennis udendørs flere gange om ugen, mens der var lockdown pga. covid19.

Der var stort set ingenting, vi ellers kunne lave – vi arbejdede jo hjemme, kulturlivet var lukket ned og indendørsidrætten ligeså. Men så havde vi udendørstennis som ventil!

Det betød, at jeg flere gange om ugen sad oppe til over midnat for at komme til at reservere bane. Der var rift om de to helårsbaner, bane 10 og 11, selv i frostvejr. Men det var det hele værd.

Det var fantastisk at komme ned på banerne og smadre til nogle bolde og mærke stemningen på banen! Også selv om vi nogle gange først måtte feje sne væk og måtte spille i termotøj og vanter. Jeg sendte mange gange en varm tanke til tenniskontoret og bestyrelsen for at vedligeholde de to baner.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg elsker sport! Som barn dyrkede jeg atletik, især hæk og højdespring. Tennis lærte jeg at spille i forbindelse med min første udstationering i Georgetown, Guyana (Sydamerika) i 1999-2001. Jeg står også gerne på ski et par gange om året
2 … Jeg er født i England, i relativt trange kår. Jeg har selv måttet bane min vej og er vel nok lidt af en fighter
3 … Størsteparten af min karriere har været international – i FN, Udenrigsministeriet og Klimaministeriet – med at kæmpe for fred, demokrati og bæredygtighed.
4 … Jeg er en eventyrer og elsker at udforske verden. Jeg har besøgt 75 lande og vil gerne opleve flere kulturer og landskaber (hvis det kan gøres klimavenligt)
5 … Tennismæssigt ville jeg elske at være god til at serve. Mange, mange timers servetræning har hjulpet på det, men der er et stykke vej endnu.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra privatarkiv.