Vælg en side

Tage Majland er en yderst beskeden mand, som ikke fører sig frem, men gør et stort stykke arbejde på vores fine pige/kvindeafdeling. Tage ses ofte på sidelinien med sit kamera – og har en god fornemmelse for at fange de vigtigt øjeblikke i fodboldens finurlige verden. Vi er glade for at præsentere Tage Majland (født 7. marts 1972).

Han arbejder som udviklingsredaktør, og den officielle titel i B.93 er kommunikationsansvarlig for B.93 pige- og kvindefodbold, bl.a. b93.dk og Facebooksiden “B.93 Pigefodbold“. Tages to døtre spiller fodbold på hhv. U10 og U13. Tage er et yderst sympatisk bekendtskab, og er nr. 82 i rækken af klubpersonligheder som vi har præsenteret siden marts 2017.

Grunden til jeg er i B.93 
Jeg ser mig selv som “informations-gartner”. Der er så mange gode historier, der skal kultiveres og spredes, så vi udbreder kendskabet til og spreder begejstringen over vores 330 seje piger og kvinder – og pige/kvindefodbold i det hele taget. Og interessen er der, kan vi se, eftersom vores Facebookside er ved at runde 1.000 følgere, som får mindst et opslag fra os dagligt.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det er fedt at komme ned til banerne en onsdag eftermiddag og se 7-8 årgange af entusiastiske fodboldpiger træne samtidig og have det sjovt med deres holdkammerater. Det er noget helt unikt, man næppe ser mange steder på danske fodboldbaner.

Det gør mig glad, at mine døtre kan have fodbold-rollemodeller, som er kvinder i stedet for kun mænd, som det har været indtil for nylig. Både Harder, Nadim og vores egen topscorer Mette Perthu i B.93.

Det er fantastisk at følge udviklingen inden for kvindefodbold: Det succesrige kvindelandshold, europæiske storklubber satser på kvinderne, og så at vi er nået så langt i B.93, at vi er blandt de otte bedste kvindehold i Danmark.

Min største oplevelse i B.93 regi
At følge seniorkvindernes fantastisk rejse, der nåede det foreløbige højdepunkt med oprykningen til 3F Ligaen i den sidste kamp mod Greve efter en nervepirrende kvalifikationsliga i foråret. Det var en stor forløsning, selv om man bare står på sidelinjen og skal tage billeder af kampen, og fortælle om holdets resultater.

Jeg kan også blive helt høj af begejstring, når det går godt i mine egne pigers kampe.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Har boet på Østerbro siden 1999.
2 … Prøver ikke at tjekke Facebooksiden B.93 Pigefodbold alt for mange gange om dagen for liiiige at se, hvordan det går med opslagene, og om der er noget, der skal reageres på
3 … Har i snart 25 år været Brøndby-fan, men altså KUN inden for herrefodbold! ;-)
4 … Er stor kulturforbruger og kommer flittigt på Vega og i DR Koncerthuset
5 … Mine venner og kollegaer griner af, at jeg sætter en ære i aldrig har haft mine børn på McDonald’s.

Skrevet af Claus Vandborg
Foto af Mark Bernquist