Vælg en side

B.93 har gode trænere og der er gode kammerater.

Som profilen i 93’eren har vi denne gang en af klubbens store talenter, nemlig Solveig Helner Venset, der er født 8. august 2005.

Solveig spiller på B.93’s U18 DM Piger, og er som regel kant eller 9’er. Solveig er for øvrigt profil nummer 259, siden vi startede 93’eren i marts 2017. Den har kørt non-stop hver uge siden starten med en udvalgt klubpersonlighed.

Talentfulde Solveig var i efteråret 2021 på fire dages samling med U17-landsholdet i Vejen, som kun bekræfter hendes udviklingsmuligheder, og det er også (endnu) et bevis på det gode arbejde vores Pigeakademi laver med vores unge spillere.

Den vågne læser vil finde ud af at Solveig selv nævner det længere nede.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg valgte B.93 tilbage i december 2019, det gjorde jeg da jeg godt ville spille på højt niveau. Det der betyder meget for mig er udvikling, et godt træningsmiljø og en god og lærerig spillestil. Her var B.93 det helt rigtige sted for mig.

Det jeg holder mest af ved B.93
Dét jeg holder mest af ved B.93 er træningsmiljøet. B.93 har gode trænere og der er gode kammerater. Så disse ting og den gode stemning i truppen, hvilket betyder meget for mig og min udvikling.

Min største oplevelse i B.93 regi
Den største oplevelse jeg har haft med klubben, var da vi var med holdet i Sverige. Det var i november sidste år.

Det var en virkelig fed tur, både for fælleskabet, men det var også fedt at spille mod andre hold end dem man plejer at spille imod.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Før jeg kom til B.93 spillede jeg i Fremad Valby og FA 2000
2 … Jeg har spillet fodbold i ca 6 år
3 … Jeg går i 10. klasse på Københavns Idrætsefterskole (KIES)
4 … Jeg er inde omkring U17 landsholdet og var bl.a. udtaget i slutningen af november
5 … Jeg bor i Valby med min mor, far, lillesøster og storebror.

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto af Rasmus Lykke fra LokalUpdate.dk.