Vælg en side

Det sociale og fællesskabet er noget af det jeg holder mest af i B.93.

Ugens profil er nr. 248 i rækken af klubpersonligheder siden vi startede i marts 2017, nemlig den solide back på vores 1. Kvindesenior, Sofie Gedsted Thrige Andersen. Sofie er født 15. maj 1996.

Når hun ikke løber rundt på anlægget ude i B.93, så arbejder Sofie på et demenscenter. Samtidig er den dygtige back ved at  læse til “cand. pæd. I pædagogisk psykologi” på Aarhus Universitet (campus i Emdrup).

Sofies familie består af mor (Jette) og far (Jan), som begge bor i Farsø, Nordjylland. Derudover har Sofie tre søskende. En tvillingesøster (Sara), der bor i Milano (hende hører I mere om senere), en lillesøster (Sine, 23 år) som bor i Aalborg og en lillebror (Simon, 20 år), der endnu er hjemmeboende.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg er i B.93, fordi der er et godt miljø og setup for os spillere. Klubbens (og holdets) målsætning og ambitioner om at begå sig i landets bedste række, er en stor drivkraft for at blive bedre og hele tiden udvikle sig som hold, men også individuelt som spiller.

Der er et stort fokus på at udvikle hvert enkelt spiller, hvilket tiltaler mig rigtig meget.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det sociale og fællesskabet er noget af det jeg holder mest af i B.93. Det er noget jeg vægter højt, da vi som hold tilbringer mange timer sammen hver uge. Derudover er det fedt, at jeg befinder mig på et hold, hvor alle er så dedikerede og hver dag arbejder målrettet.

Min største oplevelse i B.93
At slutte som 1’er i oprykningsspillet, som sikrede os en billet til forårets (2021) kvalifikationsliga. Vi kæmper naturligvis for det samme denne sæson, og håber på endnu større succes.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er opvokset i en lille by, Farsø, i Nordjylland
2 … Jeg har en professionsbachelor i ergoterapi
3 … Jeg læser en kandidat i pædagogisk psykologi, og kan til sommer kalde mig cand.pæd. Psyk.
4 … Jeg er tvillingesøster til Sara Thrige, som spiller i AC Milan og på det danske kvindelandshold
5 … Jeg startede til fodbold som 4-årig i den lokale fodboldklub FUIK (Farsø Ullits IK). Har efterfølgende tørnet ud for Team Viborg, Lyseng IF, Aarhus 1900 og nu B.93.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Christian Midtgaard.