Vælg en side

Vi har her at gøre med en af klubbens helt store talenter – nemlig Sofie Bredgaard (født d 18. januar 2002). Sofie er kun 16 år gammel, men har allerede fået debut på vores 3F-hold og har vist sit store værd – selvfølgelig også på vores U-hold. I min kommunikation med hende, omkring dette indslag, var hun ydmyg og beskeden og virker som om hun har den helt rigtige indstilling til at gå langt med sin sport. Vi tror og håber Sofie bliver det helt store profil for B.93’s kvinde-afdeling mange år frem. Hun er for øvrigt profil nr. 91 i rækken af klubpersonligheder vi har præsenteret.

Grunden til jeg er i B.93
Grunden til jeg er i B.93 er, at jeg føler det er her jeg har de bedst mulige forudsætninger for at udvikle mig som fodboldspiller, samt at der her i klubben er helt andet syn på kvindefodbold end mange andre steder. Udover fodbolddelen synes jeg også at B.93 er et dejligt sted at være, hvor der er plads til alle.

Det jeg holder mest af ved B.93 er
En af de ting jeg holder meget af ved B.93 er, at man føler at alle i klubben vil en det bedste. Når man møder trænere og ledere rundt omkring, bliver der altid sagt hej og spurgt indtil hvordan det går. Det er altid dejligt at folk interesserer sig for andre hold, så stemningen i klubben bliver god på den måde.

Min største oplevelse i B.93 regi
Det må nok være at blive pokalvinder sidste år med U18, hvor vi vandt 3-0 og jeg scorede hattrick, samt blev pokalfighter. Derudover var min debut i 3F Ligaen tidligere på året, som blev pyntet med et mål, også en stor oplevelse.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg har spillet 21 U-landskampe
2 … Jeg går på Falkonergårdens Gymnasium
3 … Jeg er fan af Arsenal
4 … Mit største forbillede er Lionel Messi. Jeg ser ofte video af ham for at få inspiration
5 … Jeg har altid spillet i Nike fodboldstøvler.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Tage Majland.