Vælg en side

Søren fortæller, at “B.93 er min klub”.

 

Hans fulde navn er Søren Koefoed Sørensen (født 8. juni 2000) og han er – når han ikke er til træning og kamp i B.93 – lærervikar på Nørre Fælled skole på Nørrebro. Sørens debutkamp var ude mod Vanløse (1-1), hvor han gjorde det fint, men han blev desværre skadet efter. Vi er helt sikre på der venter mange kampe for dette talent fremover. Da jeg tjekkede hos talentchef Martin Jensen og cheftræner Danny Jung, fik jeg kun gode melderinger om ugens profil. Søren er defensivspiller.

Søren fortæller om de hjemlige forhold
– Mine forældre har været skilt så længe jeg kan huske, hvilket dog aldrig har været et problem for mig. Jeg bor primært med min mor, papfar og lillesøster, og sommetider hos min far og papmor. Derudover har jeg en storesøster, der er flyttet hjemmefra samt en kæreste, som jeg har været sammen med i tre år.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg startede i 93 da jeg var omkring 7-8 år gammel, da hele mit hold blev flyttet fra Skjold til B.93 grundet de noget bedre træningsforhold. Jeg kunne hurtigt mærke at jeg følte mig tilpas i klubben, takket være dygtige trænere og gode holdkammerater (en af dem Jeppe Erenbjerg, som jeg har spillet på hold med i snart 10 år). Siden da har jeg egentlig ikke været i tvivl om at B.93 er min klub.

Det jeg holder mest af ved B.93
Jeg har altid sat pris på sammenholdet både på de enkelte hold jeg har været en del af gennem tiden, men også på tværs af årgange og hold. Dette sammenhold skaber en god stemning i hverdagen, men gør samtidig også overgangene fra u17 til u19 og fra u19 til 1. senior lettere. Derudover er det bare en fornøjelse at spille på et hold, hvor der altid er god stemning og højt humør – det giver virkelig en ekstra lyst til at tage til træning hver dag!

Min største oplevelse i B.93 regi
Min største oplevelse i klubben var klart at få debut mod Vanløse. Det er noget jeg længe har set frem til, så det var en rigtig stor oplevelse for mig – på trods af det uheldige resultat…

Fem ting I skal vide om mig
1 … Til daglig arbejder jeg som lærervikar på Nørre Fælled Skole, hvor jeg selv har gået fra 7-9. klasse
2 … Jeg blev student i sommer på Gefion Gymnasium
3 … Jeg er Manchester United fan
4 … Jeg startede min B.93 karriere som angriber, men er nu forsvarspiller
5 … Min yndlings forsvarsspiller gennem tiden er den tidligere Man United spiller Nemanja Vidic, hvilket også er en del af grunden til at jeg spiller i trøje nr. 15.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Christian Midtgaard.