Vælg en side

“Sø” trives i den grad socialt og glæder sig hver gang til at komme på træningsbanen.

 

I denne uge har vi valgt et af vores største talenter, nemlig Søren Nørgaard Hansen (født 27. december 1998), Søren arbejder som lærervikar på specialskolen Frejaskolen, når han ikke passer sin træning på B.93’s 1. herresenior. Søren kom til B.93 som teenager – og hvis du tænker fra hvilken klub, så kan det tydeligvis spottes på hans Facebook-profil. Hans debut kom i Dalum 25. maj 2017. Sø (som han kaldes) er en slidstærk og teknisk fin midtbanespiller, og han ligner fremtidens mand på B.93’s divisionshold. Han har scoret et mål på vores bedste mandskab i en pokalkamp mod Birkerød (“et pragtfuldt højrebenshug” ifølge kampreferatet, webred.). Vi er sikre på, at der kommer mange flere scoringer fra ugens profils side i fremtiden.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg er i B.93, fordi det først og fremmest er en virkelig fed klub. Jeg møder dagligt sjove og inspirerende mennesker og så har vi opbygget et godt miljø, både træningsmæssigt og socialt. Alt dette er med til at gøre B.93 til en optimal klub at udvikle sig i for mig.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det er stemningen og atmosfæren i klubben, og på 1. senior holdet. Lidt i tråd med hvad jeg nævnte før, så er der så mange sjove og underholdende personligheder i klubben.

Når man nu er i klubben og på træningsbanen, så meget som man er på 1. senior holdet, så betyder det også rigtig meget, at man trives rent socialt og glæder sig til at komme til træning. Det er en generel ting, som jeg i alle mine år i klubben, altid har værdsat i de forskellige omklædningsrum med forskellige personligheder, som jeg har været en del af.

Min største oplevelse i B.93 regi
Det må være kampen på vores 125 år jubilæumsdag mod Dalum. Vi vinder kampen 3-1 på en fremragende solskinsdag og et fyldt Østerbro Stadion. Det var en flot kamp og en flot dag. (Se topfotoet fra samme kamp, hvor Søren er iført jubilæumstrøjen, webred.).

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er en meget ambitiøs ung mand, både på og udenfor banen
2 … Jeg arbejder på en specialskole, med autistbørn, men begynder på et studie til sommer
3 … Jeg kom til B.93 fra FC København, hvor jeg har spillet det meste af min ungdom
4 … Min favoritklub har altid været Barcelona, og Iniesta er favoritspilleren igennem tiderne
5 … Jeg bor på nuværende tidspunkt sammen med den tidligere B.93 spiller Carl Emil Kristensen, bedre kendt som ”Carlos” og en anden god ven på Frederiksberg.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Christian Midtgaard.