Vælg en side

Bedre som træner end som spiller.

 

Dagens profil er Simon Bodholdt (født 15. december 1992). Simon bor på Islands Brygge sammen med sin kæreste Anne Mette. Til daglig læser han på Copenhagen Business School, hvor han til sommer (forhåbentlig) bliver indehaver af titlen cand. merc. SOL (Strategy, Organization and Leadership, webred.). Sideløbende arbejder Simon som studentermedhjælper hos PFA. Når han ikke er på studiet eller PFA, er Simon som regel at finde på fodboldbanen, hvor han har ansvaret for vores dygtige årgang 2009 (U11 Elite). Tidligere har Simon været “lærling” hos Kim Trier på årgang 2006, hvor han fik indblik i den elitære del af B.93.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg var så heldig, at tidligere U+ træner Andreas Motzfeldt havde hørt om mig (hvor, er jeg forsat ikke helt sikker på), hvorefter han ringede og inviterede mig til en samtale. Jeg var hurtigt ret hooked på idéen, hvorfor jeg kort tid efter blev assistent for Trier.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det fedeste ved at være i B.93 er muligheden for at sætte sit eget præg på hverdagen. Derudover er det super fedt, at jeg har mulighed for sparring i dagligdagen med de andre trænere – herunder de mange møder, hvor der bliver nørdet fodbold ned til mindste detalje. Jeg tror på, at spillerne udvikler sig mest, når man har fokus på detaljen – og netop derfor er alt fodboldnørderiet noget af det bedste ved 93.

Min største oplevelse i B.93 regi
Da vi her i september måned vandt Novi Cup 2019 med U11. Vi vinder 2-1 over KB med en scoring i sidste minut. Det var uden tvivl en stor oplevelse – både for mig og spillerne – at gå ubesejret igennem stævnet, hvor vi slog så mange af de store hold. Dette vidner om, hvor dygtige spillere vi har i B.93.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg var med i udvælgelsesprocessen af U11 Elite. Jeg bliver derfor altid lidt ekstra stolt, når det går dem godt
2 … Det rygtes, at jeg laver en hamrende god spaghetti carbonara
3 … Min tidligere position som højre dør (slang for back, webred.) på fodboldbanen, vidner om, at jeg er en bedre fodboldtræner end spiller
4 … Jeg har været trofast AC Milan fan i mere end 20 år
5….Kælenavnet “Pablo” udspringer fra mit sproglige talent i gymnasiet, hvor jeg forvekslede udtrykket “hablo” med “pablo”. En sproglig fejl, som har fulgt mig siden 1.G på gymnasiet.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.