Vælg en side

Sport i fællesskab bliver en eftertragtet ydelse.

 

Sebastian Platon (født 18. januar 1977) er ugens profil i 93’eren. Når han ikke bruger tid på at være fodboldtræner arbejder Sebastian som økonom på Det Kongelige Teater. Han er en meget populær træner for U11 pigerne, hvor han startede i 2017. Omkring profilens familierelationer fortæller han, at han har datteren Alina (10 år), som spiller på det hold han træner i B.93, Julius (12 år) og sin kæreste Anna, der fuldender den lidt fodboldgale familie.

Grunden til jeg er i B.93
Mit udgangspunkt for at være i B.93 er primært, at jeg synes, at vores årgang 2009 Piger er en rigtig sej og sjov gruppe piger, der elsker at træne og spille kampe. Det er en fornøjelse at træne dem sammen med et kompetent trænerteam og med støtte fra en god forældregruppe. Derudover synes jeg, at klubbens historie er meget spændende og holdene spiller god fodbold. Jeg har overværet mange velspillede og dramatiske klubkampe – både senior- og ungdomskampe.

Det jeg holder mest af ved B.93
En super god beliggenhed, god atmosfære og en masse fodboldaktiviteter hele året rundt. What’s not to like! At se en kamp på Østerbro Stadion er også noget jeg holder meget af.

Min største oplevelse i B.93 regi
U18 pigernes pokalfinale sidste år mod FCN i Ballerup Idrætspark, hvor vi havde årgang 2009-holdet med som indløbspiger. 2009-pigerne havde en fabelagtig dag med egen formiddagskamp, fællesspisning og indmarch i en solbeskinnet Ballerup Idrætspark. B.93 kom foran i kampen og spillede med hjerte, men FCN endte med at løbe med sejren. En B.93-sejr havde måske også været for meget af det gode.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er også vild med at spille fodtennis.
2 … Jeg er født i Rumænien og er vokset op med Steaua Bukarest og Georghe Hagis sublime fodbold
3 … Jeg kan godt lide alle slags løbeture – både korte og lange distancer
4 … Jeg synes, at jeg er god til at huske navne, men det kan selvfølgeligt smutte
5 … Jeg tror, at mulighederne for at dyrke sport i fællesskab med andre med rette er en eftertragtet ydelse, som også vil blive meget efterspurgt i fremtiden.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto: Anna Platon.