Vælg en side

Ryan Svensson er ugens 93’er (han er født 26. maj 1956). Han var – i sin tid – en af B.93`s mest fremtrædende ungdomstrænere, og han havde næsten altid gode resultater.

Ryan var ungdomstræner i B.93 i ni år og været med i redaktionen af B.93’s medlemsblad – han er personificeringen af B.93 i de gyldne dage, hvor alle deltog i klublivet – uanset hvilken status man havde. Ryan har to drenge, Joakim (25 år) og Simon (28 år), og er storebror til Kim Svensson, som jo er næstformand i gruppen ”De Gyldne”.

Ugens profil har en uddannelse som svagstrømsingeniør samt IT-ingeniør, og har arbejdet som udviklingsingeniør og rådgivende ingeniør. I dag underviser han (med stor succes) på Sukkertoppens Gymnasium i matematik. Ugens profil i “93 ‘eren” var en af de skarpeste “raflere” på Sct Jacobs Bodega (B.93’s stamværthus dengang, webred.) – dette i det ædle spil “Tænkeboks”.

Grunden til jeg er i B.93
Blev meldt ind i B.93 lige inden min 10 års fødselsdag, fordi min storebror Flemming spillede i klubben. Ib Møller (også årgang 56, webred.) fra gården tog mig med til træning med Poul Zølck, og jeg har været medlem af B.93 lige siden  – jeg blev meldt ind i 1966.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det sociale sammenhold, og klubånden i B.93. Tak til alle der – i den gyldne periode – var med til at gøre B.93 til mit andet hjem. Alle i klubben er lige uanset job eller præsentationer på grønsværen. Jeg takker også for alle de venskaber jeg har fået i B.93.

Min største oplevelse i B.93 regi
Turen til Langeland med det legendariske 7. hold, hvor vi alle optrådte i kjole og hvidt til sangen ”New York, New York” (sunget af Frank Sinatra), samt sejren i pokalfinalen i 1982. Endelig må vi ikke glemme dagen efter at vi havde slået Dynamo Dresden ud af pokalvindernes Europa Cup, og B.93 var på løbesedlerne for alle formiddagsaviserne.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg har to voksne børn, som kører cykelløb på landevej. Jeg bruger derfor mine weekender fra april til oktober på at se landevejsløb.
2 … Jeg var træner i B.1903 for U19 holdet, der bl.a. bestod af Diego Tur, Lars Højer Nielsen, Per Frandsen, Christian Lønstrup og Kenneth Heiner Møller. Vi tabte desværre DM finalen til OB, der blev trænet af Kim Brink.
3 … Jeg løber tre gange om ugen 10-15 km (og enkelte gange længere) i Bagsværd AC.
4 … Jeg har været medlem af B.93 i 52 år, men jeg har aldrig spillet en 1. holds kamp – hverken som ungdomsspiller eller seniorspiller.
5 … Jeg regner med at finde en funktion i B.93, når jeg går på pension – eller er klar til det..

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Pernille Højen.