Vælg en side

Jeg holder meget af de folk som arbejder i klubben.

Ugens profil er nummer 243 i rækken, siden vi startede med at udnævne en klubprofil hver uge til 93’eren. Denne gang præsenterer vi Rowshan Fatahi, der er født 21. februar 1992. Han er lærervikar på Utterslev Skole, men i B.93 er han mest kendt som vores dygtige træner for U13 på pigefronten.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg arbejder i B.93 fordi at det er en klub hvor der er plads til alle, og en klub hvor hårdt arbejde og glæde er en del af hverdagen. Derudover har vi mange dygtige folk i klubben, som med deres erfaring og sparring kan hjælpe mig i min trænerudvikling.

Det jeg holder mest af ved B.93

Jeg holder meget af de folk som arbejder i klubben. Det er altid en fornøjelse at træde ind på kontoret og blive mødt med smil og god energi. Jeg træner desuden sammen med Christina, Karl og Ummar nogle helt fantastiske piger, som udover at være meget talentfulde også giver os et unikt fællesskab i form af deres kammeratskab og glæde de
bringer med sig til træning.
De viser at fodbold er mere end bare en sport, når de kan skabe relationer som strækker sig langt udover kridtstregerne.

Min største oplevelse i B.93 regi
Den største sportslige succes er pokaltriumfen i 2019 over Helsingør. Det var en triumf vi opnåede – ikke mindst fordi der var et rigtigt godt samarbejde med min erfarne trænerkollega Jesper Gelser – samt de meget talentfulde piger fra 06 årgangen, som dengang spillede U13.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg startede som træner som 21 årig
2 … Jeg har spillet i U19 Divisionen
3 … Jeg holder med Manchester United
4 … I min fritid går jeg meget op i at holde mig i gang, så jeg dyrker flere forskellige former for sport og idræt
5 … “Det Rene Brød” og “Sankt Peders Bager” laver de bedste kanelsnegle.

 

Fra pokaltriumfen i 2019. Bagerst fra venstre: Rowshan Fatahi (træner), Vilde Olsen, Ellen Wraa, Asia Di Nicola, Carmen Clausen, Caroline Skov Johansson, Alma Ulstrup, Selma Andersen, Maria Johannesson, Sofija Stojanovic og Jesper Gelser (træner). Forrest fra venstre: Agnes Schjønning, Liv Norsker, Ellen Bryld, Kaia Permanand og Laura Lund.

 

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra privatarkiv.