Vælg en side

Jeg holder mest af B.93’s rummelighed og fællesskab.

Ugens profil finder vi i Tennisafdelingen. Vi præsenterer Rogier Folkers, som er født 20. november 1978. Han arbejder som salgsingeniør, er medlem af breddeudvalget i tennis og bestyrelsesmedlem i Østerbros Idærtspark A/S. Rogier er gift med Mette Ramlow Folkers, og far til Casper Ramlow Folkers. Ugens profil er for øvrigt nr. 223 i rækken af klubpersonligheder, som vi har præsenteret siden starten i marts 2017. Til yderligere information kan vi fortælle, at Mette Ramlow Folkers var ugens profil i 93’eren 25. februar 2020.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg blev medlem af B.93 i 2008, fordi jeg begyndte at spille tennis med en kollega. Jeg er hollænder og har spillet tennis som barn. Derfor var det dejligt at komme i gang med at spille tennis igen.

Det jeg holder mest af ved B.93
Jeg holder mest af B.93’s rummelighed og fællesskab. Vi har mange sjove og anderledes type mennesker i vores tennis afdeling, som giver klubben lidt kulør.

Min største oplevelse i B.93 regi
Det er svært at fortælle om en oplevelse som er størst, fordi jeg har oplevet mange. Holdkampe, klubmesterskaber, Lørdags Open … vi har for mange aktiviteter til at vælge mellem, men hvis jeg skal vælge én, så er det at vinde klubmesterskabet i mix sammen med min kone Mette Ramlow Folkers, som har lært at spille tennis i en sen alder (og aldrig har fået tennistræning).

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg har været en hidsigprop på tennisbanen i min unge dage som juniorspiller
2 … Jeg er en Pokemon Go jager/nørd, og fanger pokemon’er sammen med nogle andre B.93’ere som for eksempel Mette Ramlow Folkers, Gitte Rasmussen, Daniel Salimnejad og Vassily Stroganov. I kan finde os på gaderne på Østerbro, hvor vi fanger pokemoner
3 … Jeg er et konkurrencemenneske og vil gerne vinde i alt hvad jeg fortager mig (som i alt)
4 … Jeg kan godt lide at rejse rundt i verden, hvilket er lidt svært i disse Corona tider
5 … Jeg har aldrig været god til den danske sprog skole, så I må leve med min accent og stavefejl.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Gitte Rasmussen.