Vælg en side

Robin ligner en kommende divisionsspiller for B.93.

 

Navnet er Robin Dahl Østrøm (født 9. august 2002), Robin er midterforsvarer og rykket op i vores divisionstrup fra U19 holdet. Han bor med sin far –  som oprindeligt er fra Norge – og sin lillebror. Robins mor er fra Uganda. Han har en god blanding af at være seriøs og talentfuld, hvilket er godt hvis man skal nå langt i fodboldens verden.

Grunden til jeg er i B.93
Grunden til at jeg er i B.93 er, at jeg som U15 spiller blev scoutet hertil, og da jeg blev introduceret for konceptet med udviklingen og kvaliteten af ungdommen, fik jeg en fornemmelse af at det var det rette sted for min egen udvikling. Det har jeg ikke fortrudt på noget tidspunkt.

Det jeg holder mest af ved B.93
Hvis du har kvaliteterne til at spille op med en årgang over eller endda springe en årgang over for at træne med 1. senior, så lader klubben dig få muligheden. Man skal selvfølgelig sørge for at imponere trænerne, men også det at man skal tilpasse sig nye spillemønstre og få fysikken på et højere niveau. Det er meget lærerigt.

Min største oplevelse i B.93 regi
Det er selvfølgelig min debut i pokalkampen mod Bk. Union for 1. senior, den følelse af endelig at kunne træde ind på en bane med 1. senior holdet og skulle kæmpe for noget betydningsfuldt. Det var en stor ting for mig.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg går på Tårnby Gymnasium i 2.G. og kunne senere hen godt tænke mig og studere til kiropraktor
2 … Jeg er faktisk overhovedet ikke dansk, for min far er fra Norge og min mor er fra Uganda
3 … Jeg er en “Amagerkaner”
4 … Jeg interesserer mig ikke kun for fodbold, men stort set alle sportsgrene der har noget med en bold eller en kugle at gøre
5 … En sidste ting at vide om mig er, at jeg nyder at tilbringe min tid med min familie fra Norge, Uganda, Australien og England og selvfølgelig min kæreste.

Skrevet af Claus Vandborg
Foto fra arkiv