Vælg en side

B.93 har en stærk klubånd.

Som profilen i denne version af 93’eren finder vi Robert Derrick Pedersen (født 31. marts 1959). Robert er gift med Ditte Olsson Pedersen.

Robert er tidligere elitespiller i tennis i vores klub, og fortæller at hans nevø bor tæt på B.93, og dennes søn – William Mortensen – spiller fodbold på 2017 U7 Drenge. Robert vil være bekendt for mange via sponsorat af de tre legater (Exceptional Indsats Legater) som blev uddelt i efteråret, og som vil blive uddelt igen hen mod efteråret af 2024, samt i øvrigt også i 2025.

Robert fortæller her om processen og legaterne:

– Tidligere på året fik jeg kontakt med Ole Ringheim gennem en fælles bekendt. Vi klikkede hurtigt, og fandt en måde, hvor jeg igen kunne blive involveret i klubben, noget, som jeg håber vi kan bygge på i fremtiden. Min kone Ditte, er for øvrigt opvokset på Østerbrogade, ikke langt fra Østerbro Stadion.

– Vi var meget glade for at læse om den første uddeling af de nye Exceptional Indsats Legater. Ditte og jeg ønsker de tre modtagere Asia Matilde Di Nicola, Jørgen Monberg Jensen, og Zaid Mehyar et stort tillykke. De er meget velfortjente modtagere.

Grunden til jeg er/var i B.93
Jeg spillede på førsteholdet i tennis i en årrække. Jeg var flyttet til Østerbro for at begynde som Shippingelev hos Rederiet A. P. Møller. Torben Biilmann og din egen Lone Vandborg overtalte mig til at spille for B.93 i stedet for Hillerød, hvor jeg kom fra.

I den periode så jeg adskillige kampe på Østerbro Stadion, ligesom Tennisafdelingen havde en årlig fodboldkamp mod et udvalgt hold fra Fodboldafdelingen. Ja, det var ikke kønt … Jeg mener faktisk at huske, at du spillede med for Fodboldafdelingen.

Det jeg holder mest af ved B.93
Kombinationen af elite og bredde.

B.93 har en stærk klubånd.

Fantastisk ungdomsprogram, både tidligere og nu.

Overskuelig klub med “kun” fodbold og tennis.

Og selvfølgelig beliggenheden. Findes ikke bedre.

Min største oplevelse i B.93 regi
Jeg ved med til at rykke op i 1. division med tennisholdet tilbage i 1982/83. Det var sammen med kendte 93’ere som Morten Christensen, Torben Biilmann, og din søster Lone Vandborg. Jeg spillede fortrinsvis double hen mod slutningen, ofte sammen med en anden kendt 93’er, nemlig Søren Boye Nielsen.

I nyere tid, så var oprykningen til 1. division for fodbold en stor oplevelse, endnu bedre, at jeg var på Østerbro Stadion til den nervepirrende kamp mod Thisted FC.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Meget loyal, og altid klar til at hjælpe til, hvor jeg kan.

2 … Elsker sport og konkurrence.

3 … Spiller habilt golf i dag, med et handcap på 9,6. Jeg synes kun, det gør det endnu sjovere, hvis der er et par skillinger eller øl på spil …

4 … Min kone og jeg har boet i San Francisco, USA siden 1994. Jeg har over årene fuldt med i B.93’s kamp for oprykning på fodboldsiden, som endelig skete tidligere på året. Stort tillykke til hold og organisation. Vi planlægger at flytte tilbage til Danmark ultimo 2024, og jeg håber, at kunne deltage i flere B.93 arrangementer.

5 … Okay, jeg må indrømme, at jeg i august først så B.93 mod Kolding, som endte 1-1, og derefter gik over i Parken for at se FCK vinde over Randers. Fire point ud af seks mulige var en god dag.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Kim Gudmand.